سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
مامانهای المانی یه سوال داشتم نینی من روز جمعه وقت واکسن داره،خیلی میترسم که تب کنه،و چون من تنها هستم،میخواستم ازتون راهنمایی بخوام چی کارها میتونم انجام بدم که تب نینیم بالا نره،چه تجروبه هایی دارین دارو چیا بهش بدم،ایران قطره استامینوفن میدن اینجا چی میدن
عشق سبز عزیز به آلمان خوش آمدی. امیدوارم که از اینجا خوشت امده باشه. من خودم هامبورگ زندگی میکنم و از اینجا خیلی راضیم تعجب میکنم از چی اینجا خوشت نیومده عزیزم ? البته اینم میدونم که سلیقهها متفاوت و همه نباید نظرشون مثل هم باشه. من خودم تجربه زندگی توی کلن رو ندارم ولی طبق شنیده هام یکی از مراکز فرهنگی آلمانه هم مردمش خوب و خونگرمن.ایشالا دوستانی که تو این شهرا زندگی میکنن بیان و راهنمائیت کنن. من همیشه خواننده خاموشه تاپیک( خیانت) بودم. امیدوارم کشور جدید همهٔ خاطرات بدتو از بین ببره. موفق باشی عزیزم
salam eshghe sabz jun khubi? man hannover zendegi mikonam khili dusesh daram shahramo vali rastesh begam alan dusseldorfam bena be dalili na az koln khusham umad va ham na az dusseldorf daram miam hamburg . be nazaram beri hannover jaye ghashango aromiee. albate nazaram bud.
سلام عزیزم. خواهش میکنم. ببین من نمیدونم منظورت از کثافت کاری چیه من خودم این ۳ ساله چیز عجیب یا غیر قابل تحمل ندیدم انقدی که تو تلویزیون چیزی عجیب نشون میده من تو خیابون ندیدم. البته هرچی باشه اینجا اروپا و مسلما یه سری کاراشون با تربیت ما ایرانیها جور در نمیاد. ترک و افغانی هم آره زیاده ولی بستگی به محلی که زندگی میکنی داره. اینجا هم بعضی محلها معروفه که ترک زیاد داره یا بعضی جاها افغانی یا بعضی جاها روس اینم بگم که طبق آماری که خودشون دادن بیشترین جمعیت ایرانیهای مقیم توی اروپا تو هامبورگ زندگی میکنن و توی کل آلمان ترکا رتبه اول رو توی مهاجرا دارن پس هر شهر بزرگی که بخوای بری آسمونش همین رنگیه و به هر حل باهاشون مواجه میشی. مثلا شهرای نزدیک هامبورگ مثل هاربورگ و اطرافش خیلی ترک زیاده از اون طرف محلهایی هم هست که بندرت خارجی اونجا پیدا میکنی.
امیدوارم خانومای ساکن اون شهرای مدنظرتم بیان اینجا سر بزنن و کمکت کنن.برات آیندهٔ خوبی و تو این کشور آرزو میکنم