2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490691 بازدید | 6289 پست
خانمی جان. نه آلمان آفتاب نداره. البته در کل سال شاید ۲ هفته تمام آفتابی با آفتاب داغ باشه ولی روزهای آفتابی (که البته آفتابش جون نداره ) یک مقدار داره . و یا اینکه خیلی از روزها ۲ ساعت آفتاب داره یا یهو ۱ ماه ابری و بارون میاد. ولی در کل آفتاب نداره. مثل کشورهای اسکاندیناوی نیست ولی مثل اروپای جنوبی هم نیست و کلی سردتره.

قرنطینه حیوانات نیدونم اصلان چه جوریه. فکر کنم باید از سفارت بپرسی.

پذیرش هم با لیسانس آزاد میدن ولی فکر کنم دوباره باید لیسانس بخونی. اینجا هم کلی رشته های روانشناسی و مشاوره و کلی رشته های درمانی، مثل رقص درمانی و موسیقی درمانی و از این چیز ها هست که فکر میکنم به رشت بخوره. البته با فروید کاری نداره این رشته ها. ولی میتونی تو سایت دانشگاه ها میتونی رشته های زیادی پیدا کنی.

من با مردم آلمان مشکلی ندارم مهربانن و هر جا بتونن کمک میکنن. رک و جدی هم هستن در ضمن اصلان هم بر خلاف کلیشه ی که بخاطر تاریخشون وجود داره نژاد پرست و ضد خارجی نیستن. نازیهااشون خیلی تعدادشون کمتر از مردم عادی هستن. و از نظر مردم هم منفور شده هستن. من الان حدود هفت سال هست اینجام هیچ مشکلی نداشتم. البته من همیشه میگم، دیوونه همه جا پیدا میشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عشق سبز عزیزم من اصلان نمیتونم جواب این سوالتو بدم. من هم شنیدم بهتر شده. یعنی تمیزه. اتاق هم نباید قسمت کنه با کسی اگر بچه داره. والی میگم، چون من خودم تجربه نکردم و تاحالا تو کمپ نبودم، نمیدونم چه وازی هست. زبان بلده دوستت؟ بگو حداقل زبان آلمانی یاد بگیره. با بچه حتمن زبان احتیاج پیدا میکنه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به همه خانومای گل . ..من ی سوال داشتم از اونایی که آلمان هستن تو کدوم untersuchung ?نی نی هاتون واکسن زدید ؟؟؟ دکتر خودش میزنه یا باید جای دیگه بریم ؟؟؟ من تو نت خوندم از آخره 2 ماهگی حالا توش موندم من u3 که رفتم نوبت داده واسه u4 اما نمیدونم که واکسن میزنه یا نه ون موقع دخترم سه ماهش تموم میشه دیره ؟؟؟؟ تورو خدا کمکم کنین
راستی تا حالا هیچ واکسن نزده امروز ? ماه و هشت روزشه
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
سلام مامان آذر پسر من هم الان دو ماهشه 21 juni به دنیا اومده هنوز واکسن نزده اینجا توی u4واکسن میزنن نگران نباش اینجا مدلش اینطوریه با ایران فرق داره تازه من دارم میرم ایران بهم نوامبر وقت داده اون موقع پسرم 4 ماهشه تقریبا نگران نباش اینجا دیرتر از ایران واکسن میزنن
سلام مامان آذر جان،
پسر من U4 واکسن زده.دیر نیست عزیزم نگران نباش. خود پزشک هم واکسن میزنه و جایی نباید ببری.

خانمی جان الان سر کار هستم، شب میام برات یک وب سایته میزارم که کل دانشگاههای آلمان و رشتهاشون توش هست. باید بگردم پیداش کنم ولی شب میزارم برات عزیزم. هر سوالی داشتی بگو عزیزم، خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.
http://www.daad.de/deutschland/studienangebote/alle-studiengaenge/06540.de.html?sachgebiet1=501&sachgebiet2%5B%5D=416&ort%5B%5D=0&typ%5B%5D=0&abschluss%5B%5D=0&sprachen%5B%5D=1&sprachen%5B%5D=2&show=liste&send.x=44&send.y=11

خانمی عزیز. این وب سایت DAAD هست. من زدم که در رشته روانشناسی در هر کجای آلمان به زابنهاای انگلیسی یا آلمانی معرفی کنه. که این نتیجه رو بمن داد. البته بزبان آلمانی هست. فکر میکنم انگلیسی هم میشه. الان کلان ??? رشته در دانشگاههای مختلف معرفی کرده ( اینها همش مربوط به روانشناسی و روانپزشکی و هنر درمانی و ... میشه) برای لیسانس یا دیپلم اینجا که بین فوق لیسانس و لیسانس ما هستش. که البته دیپلم دارن برمیدارن.

http://www.dsit.org/ این هم آدرس دفترشون در تهران هست در ساختمان کلاس زبانهای سفارت آلمان. اینجا هم بری راهنماییت میکنن عزیزم.
http://www.daad.de/deutschland/studienangebote/alle-studiengaenge/06540.de.html

اینجا هم همونه و میتونی خودت بزنی که چه رشته ی میخای و کجا و چه زبانی و چه maghtai
سلام دوستان کسی از شما یا دوستانتون می تونه از حراجی ها برای من هم خرید کنه و وقتی ایران میاد برام بیاره ؟؟؟
همه هزینه هاش رو هم خودم می دم
حتی اگه قبول کنه از اونجا برام پست کنه و من با DHL از اینجا بگیرم از خجالتش هم در میام و براش جبران می کنم
اگه کسی بود حتما بهم میل بزنه
ایشالا همتون خوش باشین
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
سلام دوست جوناا خوبینن؟؟؟؟

مامان عارف جون پست بین ایران و آلمان کلا بسته شده .من یه بار برا دوستم گلی وسیله خریدم که بردم دم پست گفت بهت بر گشت میخوره دیگه کلا بین ایران و آلمان بسته شده .
.