خانمی جان. نه آلمان آفتاب نداره. البته در کل سال شاید ۲ هفته تمام آفتابی با آفتاب داغ باشه ولی روزهای آفتابی (که البته آفتابش جون نداره ) یک مقدار داره . و یا اینکه خیلی از روزها ۲ ساعت آفتاب داره یا یهو ۱ ماه ابری و بارون میاد. ولی در کل آفتاب نداره. مثل کشورهای اسکاندیناوی نیست ولی مثل اروپای جنوبی هم نیست و کلی سردتره.
قرنطینه حیوانات نیدونم اصلان چه جوریه. فکر کنم باید از سفارت بپرسی.
پذیرش هم با لیسانس آزاد میدن ولی فکر کنم دوباره باید لیسانس بخونی. اینجا هم کلی رشته های روانشناسی و مشاوره و کلی رشته های درمانی، مثل رقص درمانی و موسیقی درمانی و از این چیز ها هست که فکر میکنم به رشت بخوره. البته با فروید کاری نداره این رشته ها. ولی میتونی تو سایت دانشگاه ها میتونی رشته های زیادی پیدا کنی.
من با مردم آلمان مشکلی ندارم مهربانن و هر جا بتونن کمک میکنن. رک و جدی هم هستن در ضمن اصلان هم بر خلاف کلیشه ی که بخاطر تاریخشون وجود داره نژاد پرست و ضد خارجی نیستن. نازیهااشون خیلی تعدادشون کمتر از مردم عادی هستن. و از نظر مردم هم منفور شده هستن. من الان حدود هفت سال هست اینجام هیچ مشکلی نداشتم. البته من همیشه میگم، دیوونه همه جا پیدا میشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد