2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490691 بازدید | 6289 پست
ساحل جان هیدروکینون یه پمادی هست که با لایه برداری جای جوش و لک رو می بره
اسم تجاریش یا پزشکی دقیقش مطمئن نیستم همین باشه
توی ایران که به همین اسمه 5% رو هم بگیر
فقط سریع لایه برداری می کنه یعنی چند روزه اثر ش رو می بینی
ضد آفتاب بعد از استفاده این کرم واجبه
حتما مراقب پوستت بعد از هر نوع لایه برداری باش
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
مریم جون ای میلتو چک کن عزیزم.

رشتش حقوق نیست. تو ای میل برات همه چیز نوشتم.
در ضمن لطف داری عزیزم من کاری نکردم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من از طریق پناهندگی نرفتم. ولی میشناسم کسانی که پناهندگی گرفتن یا اقدام کردن. من وقتی تصمیم گرفتم برم، برام مهم نبود چجوری برم چون دیگه بریده بودم. پناهندگی فکر کنم به عنوان آخرین راه هزار بودم قبول کنم. البته اون مقا نه بچه داشتم و نا ازدواج کرده بودم، شرایط مجردی فرق میکنه. اما خوشحالم که پناهندگی اقدام نکردم. یسری خوب واقعن مشکل دارن. اون هیچی. یک سری که مشکل ندارن مجبورن هی دروغ بگن. و سند و برگه جمع کنن. پناهندگی سیاسی هست و اجتماعی . وقتی که میری اداره پلیس فرودگاه و میگی من فرار کردم و بدون پاس اومدم برات تشکیل پرونده میدن تا جایی که میدونم و میبرن محل نگهداری پناهنده ها. که البته الان دیگه بصورت خوابگاه نیست مثل اینکه و مثل خونه میمونه چند نفر باهم باید زندگی کنن. اگر خانم باشی میتونو بگی من خانه ی میرم که فقط زن باشن. خودشون هم تعیین میکنن که تو چه شهر یا استانی اجازه داری زندگی کنی. بعد دیگه باید منتظر دادگاه باشی که ممکنه پنج سال طول بکشه. تو این مدت نه اجازه کار داری و نه مسافرت و نه درس خوندن. بهت ماهانه ی پولی میدن به علاوه غزا و خونه هم که نباید پول بدی. بیمه هم میکنن انگار. با بیمه اکثر مسایل پزشکی اینجا مجانی هست بیمارستان و همه چیز. ممکنه تو دادگاه قبول شی ممکن هم هست قبول نشی. بدی پناهندگی اینه که مدت طولانی نمیدونی چکاره هستی ، نمیدونی میشه یا نمیشه. نمیتونی جایی بری. کلان زندگی اجتمای خاصی نمیتونی داشته باشی. والی خوب خوبیش هم اینه که بلاخره یک راه از جایی که دیگه تحملشو نداری میای بیرون. والی کلان وقتی آدم میره خارج، یعنی باید از صفر شروع کنه. چون ممکنه مدارک تحصیلی و کاریتو قبول نداشته باشن. والی با همه این اوصاف بنظر شخص من میارزه.

فقط یک چیز بدی هست تو پناهندگی که واقعن افتضاح هست، اینه که دیگه نمیتونی بیای ایران حتا اگر دلت bekhad . و اینکه اگر دوباره پاس ایرانی بخوای و بخوای به ایران برگردی دیگه نمیتونی اروپا بری چون میگن دروغ گفتی. و اینکه از همه بدتر برای اینکه بری ایران باید بری سفرت جمهوری اسلامی اونجا معذرت خواهی کنی که از دستشون رفتی پناهنده شدی!!! اگر قبول کردن بهت دوباره پاس میدن.

من اینها رو از کسانی که پناهنده شدن شنیدم. اطلاعات دیگه ی ندارم. امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.

خارج از کشور ی بادی دیگه هم داره که ی فارسی نویس درست حسابی پیدا نمیکنی که لاجتو در نیاره!! ببخشید اگر غلط املااییهاام خیلی زیاده . بخدا ینقدرام بیسواد نیستم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
آهان یک چیز دیگه هم هست و اون اینکه اصلان نمیدونم راهش چقدر آمنه . من دخترو میشناسم که با پاس یک خانم لهستانی وارد آلمان شده بود. خوب پلیس هم نگرفتش شانسش گفت. این راه اگر ناگیرنت خیلی آمنه. چون من نمیدونم از طریق یونان و اتریش چقدر خطرناکه. شاید هم نباشه. والی میدونم اگر تو یونان بمونن پناهنده های یونان وازعشون خوب نیست. چند وقت پیش ی آقای جوان ایرانی بخاطر اینکه ? سال بود به پروندش رسیدگی نکرده بودن و تو یونان مونده بود نه جواب رد گرفته بود نه قبول شده بود به همراه ? نفر دیگه به نشانه اعتراز لبهاشون دوختن و تحصن کردن ( یادم نیست دقیقن کجا تحسن کرده بودن) که البته بعد از چند روز که دیگه به حالت مرگ افتاده بودن بهشون پناهندگی دادن. جزیات دقیقش یادم نیست چون خبر برای ? ماه پیش هست. نمیخام بترسونمت. والی میگم که بدونین ساخته، البته که نشدنی نیست. مخسوسان اگر پای نینی در جریان نباشه خیلی بهتره. چون آدم عذاب وجدان نداره. زندگی خودشه و خودش صاحب اختیاره.
نمیدونم، سخته بلاخره فکر کن 5 6 سال اجازه سفر نداشته باشی. هیچ وقت به کشورت حتا برای سفر نمیتونی برگردی ، کار نمیتونی بکنی، . برای اونهایی که فعال هستن سخته. ولی خوب وقتی بشه دیگه راحتی! البته تازه اول کاره. آیا بهت پذیرش تحصیلی میدن، آیا میتونی بری سر کار. این بستگی داره خودت چقدر از زندگی تو آلمان یا جای دیگه توقع داشته باشی.
بنظر من سخته . ولی هر کس بسته به قدرت خودش تصمیم میگیره من اصلان نمیتونم بگم خوبه یا نه. از یک لحاظ های خوبه. از یک لحاظ های سخت . خواهش میکنم، من فقط چیز های که میدونستم نوشتم
چرا وقتی دادگاه بهش پناهندگی داد اجازه همه کاری داره. والی تا دادگاه کلی سال طول میکشه.اینور که من میدونم .
من الان باید برم، چون پسمل مرا میخاند ببرمش پارک، وایساده دم در صدام میکنه :)) شب میام عزیزم. خوش باشی. :)
بچه چندتا سئوال دارم
1- آب و هوای آلمان چطوریه ؟ واقعا آفتاب نداره؟؟ چون من با آفتاب به شدت مشکل دارم . حتی تو خونه پرده ها حتما باید کشیده باشن
2- آدماش با خارجیها دوست میشن؟؟؟ البته خودم راستش آدم فوق العاده کم حرفیم و هیچ وقت سر صحبت رو باز نمی کنم و بیشتر دوست دارم تنها باشم
3- من لیسانس علوم تربیتی از دانشگاه آزاد دارم رشتم بیشتر در مورد نظریه ها و عقاید کارشناسای روانشناسی درمورد آموزش بوده مثل فروید و... (منظور اینکه خیلی وابسته به نظام و آموزش و پرورش کشور خودمون نیست) کلا درمورد سیستم آموزشی اسلامی فقط یه کتاب داشتیم.به نظر شما تو آلمان توی چه رشته ای حدودا میتونم تحصیل کنم ؟ یا اصلا میتونم فوق شرکت کنم یا باید دوباره از لیسانس شروع کنم؟
4- یه سئوال مهم البته به نظر من: من یه طوطی کوچیک خونگی دارم که فوقققققق العاده برام مهم و عزیزه کسی میدونه قوانین گمرکی آلمان در مورد حیوونا چه جوریه. قرنطینشون چه مدت طول میکشه ؟ تو خود آلمانه ؟ میشه هر روز بری ببینیش.امکان نداره ازش آزمایش اینا بگیرن اگه سالم باشه ولش کنن؟ چون تو ایران همش زیر نظر دامپزشک بوده و هستش
2823
2791
2779
2792