2777
2789

بچه ها از دیشب بچم تکون نخورده نگرانم همیشه شبا نصف شب و صبا تکون میخورد اما از غروب است تکون نخورده بعدم  البته ببخشید بی ادبی هست یه هفته ای هست ترشح سفید کش دار دارم میشه راهنمائیم کنید

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی یه شیر کاکائو یا شکلات بخور به چپ دراز بکش بعد یک ربع ببین حرکتاشو...مشکل دیگه ای که نداری؟ درد و انقباض و اینا...؟ البته من سره بچه اولم زیاد اینطوری نگران شدم ولی حالش خوب بوده...یه سریام میگن بچه وقتی داره وزن میگیره یه مدت کم تکون میخوره...امپول ریه که نزدی هنوز؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
اگه میتونی یه شیر کاکائو یا شکلات بخور به چپ دراز بکش بعد یک ربع ببین حرکتاشو...مشکل دیگه ای که ندار ...

چرا بعضی وقتا پهلوا هام زیر شکمم درد میگیره

چندهفته ای؟ من 28هفته م. بچه م سحرکه تکون میخورد دیگه نخورده😩 غذا و چیز شیرین بخور دراز بکش شکم تو ...

من ۲۳ هفته ام تازه الان غذا خوردم همیشه گرسنم میشد خیلی تکون میخورد ولی امروز فقط حالت تهوع گرفتم

من ۲۳ هفته ام تازه الان غذا خوردم همیشه گرسنم میشد خیلی تکون میخورد ولی امروز فقط حالت تهوع گرفتم

هفته ای که هستی حرکاتش انقدر مهم نیست که با چندساعت تکون نخوردنش نگران بشی.البته تا عصر دیگه باید یکم حس کنی . سه بارم حرکت کرد بسه . امروز خوابش میاد طفلکی. من بچه اولم از هفته 24تازه یکم چندروز یبار حرکاتشو فهمیدم  ارامش داشته باش تکون میخوره. دراز بکش و شکم تو ماساژ بده

هفته ای که هستی حرکاتش انقدر مهم نیست که با چندساعت تکون نخوردنش نگران بشی.البته تا عصر دیگه باید یک ...

ممنونم از راهنمائیت گلم

چرا بعضی وقتا پهلوا هام زیر شکمم درد میگیره

احتمالا عفونت ادراری داری مهم نیس با یه دوره قرص اوکی میشه و بچه احتمالا وزن میگیره

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤