2777
2789
عنوان

ب نظرتون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 64 پست
منم میگم شاید چون سنش کمه ولی بازم نمیتونم هیجوره دلمو راضی کنم چون ب هر حال شخصیتش شکل گرفته و بنظر ...

خب قلیون و مشروب چیزی نیست

اما اینکه اصلا طرف نخواد پنهونی استفاده کنه خطرناکه

چون ممکنه چیزایه دیگه و جدی تریو بخواد پنهان کنه!!!!

و رفیق بازی...

اصلا چرا یه پسر ۲۰! ساله کیس شده واسه تون؟

چرا خانواده مشکلی باهاش ندارن؟؟؟؟؟ 🤔

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شخصي من اينه كه حتي اگه اون ويژگي هاي منفي رو هم نداشت بخاطر سنش اصلا نميشه روش حساب كرد. پسر ٢٠ ...

شوهر من از ۱۸ سالگی استخدام بود ۲۰ ساله ازدواج کردیم.یه مرد مسئولیت پذیر و مهربان که فقط به فکر پیشرفت زن و زندگیش بود.همه ۲۰ ساله ها که خام نیستن😙💕

ی جورایی و البته بگم ک از نظر خونوادگی هم یکم مشکل داریم ولی من خر نمیدکنم چرا گیرم سرش اینکه میخ اس ...

اشتباه نکن آدم رفیق باز خوب نیست اصلا

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
شوهر من ۲۰ ساله بود ازدواج کردیم.یه مرد به تمام معنا بود از همون موقع...استثنا هم داره. مثلا شوهر م ...

بله استثنا هم هس ولی کم پیش میاد

خدا حفظشون کنه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

دوس داری واقعا ی ذره بیشتر فکر کنی 😕

همه این خصوصیات و رفتار ک اثرات بدی رو زندگی داره

بعدشم پسر 20 ساله سنش مناسبه ازدواج هست اخه😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
ی جورایی و البته بگم ک از نظر خونوادگی هم یکم مشکل داریم ولی من خر نمیدکنم چرا گیرم سرش اینکه میخ اس ...

عجله نکن

شرایط مالی خودش خوبه یا باباش؟

احتمالا باباش!

پولی که یه مرد هودش واسش زحمت نکشیده باشه دوزار نمیارزه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
من دقیقا با یه همچین پسری دوست شدم اولا برا سرگرمی بود ولی بعد چن ماه همو دوس داشتیم  ادمش کردم ...

شما ک قبلا ب ی همچین ادمی بودید چه ویژگی های شخصیتی بارزی داشت... 

ربطی ب مشروب و قلیون نداره ک ادم بدیه هرکسی اینجوری باشه !

رفیق باز بودنم افراطیش بده خیلی و تاثیر منفی داره تو زندگی 

ولی در کل پسر ۲۰ساله بلوغ فکری نداره برا ازدواج و جوونی نکرده شیطنت نکرده وقتی ازدواج کنه و سرد بشه تازه یادش میوفته ب این چیزا .....

جدا از موقعیت کاری و مالی گفتم  

میشع بیاین تاپیک آخر من نظر بدید ممنون

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩