2777
2789
عنوان

ب نظرتون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 64 پست

اولا۲۰سال براپسرخیلی کمه براازدواج ممکنه بعدا پشیمون بشل

دوما عوض شدن بستگی ب طرف خودش داره شوهر من تا قبل اینک اشنا شیم میگف هرروز قلیون،هرشب با رفیقام دور هم بودیم و ....ولی بخدا از روزی ک اومد خاستگاری الان ۲ ساله حتی تلفنی بارفیقاشم حرف نزده قلیونم نهایت دوماه یبار اونم تفریحی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن شرایط مالی خودش خوبه یا باباش؟ احتمالا باباش! پولی که یه مرد هودش واسش زحمت نکشیده باشه ...

باباش ولی اطرافیانش میگن ک پسر زرنگیه و کاری ... 

میدونید خیلی تناقص وجود داره درموردش مثلا با خودم میگم اگه رفیق بازه پس چجوری زرنگ و کاریه !؟ حسابی گیج شدم

اصلا ازدواج با یه پسر کم‌سن و سال اشتبااااااااهه

شک نکن‌پس فردام خیانت میکنه بازم دور و اطرافیان میگن‌‌ جوونی نکرده بزار جوونیشو بکنه

این یه مورد تو فامیل دیدم ک دارم بهت گوشزد میکنم

مردی به درد زندگی میخوره ک همه ی دوراشو زده باشه رفیق بازی و دختر بازیشو کرده باشه و دنبال عشق واقعی و آرامش زندگی باشه

اشتباه نکن‌دختر

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
شوهر من از ۱۸ سالگی استخدام بود ۲۰ ساله ازدواج کردیم.یه مرد مسئولیت پذیر و مهربان که فقط به فکر پیشر ...

عزيزم خوشبخت باشين 😍😍😍😍 

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
شما ک قبلا ب ی همچین ادمی بودید چه ویژگی های شخصیتی بارزی داشت... 

هنوزم هستم باهاش .ببین اون قبلا ی عالمه دوس دختر داشت قلیون میکشید سیگار و مشروبم ک اره :| من واسه سگرمی باهاش دوس شدم . اوایل چون علاقه کمتره تغییر نکرد ینی باز میرف سراغ قلیون و اینا ولی الان نه ماهه باهمیم میگه سیگار نمیکشه مشروبم نمیخوره کلا همه تعجب کردن ک چجوری عوض شد ولی من با اینکه دوسش دارم اصلا نمیخام باهاش ازدواج کنم چون بخاطر گذشتش بهش اعتماد ندارم این بدترین چیزه بعدشم از کجا معلوم نخواد بعد ازدواج برگرده ب روال قبلش اون موقعم خیالش راحته ک ازدواج کردیم ترسی ام نداره 

خب قلیون و مشروب چیزی نیست اما اینکه اصلا طرف نخواد پنهونی استفاده کنه خطرناکه چون ممکنه چیزایه دی ...

چون از نظرشون قلیون و مشروب عادیه البته از نظر مامانم و بابام نمیدونه پسره اینجوریه و اینکه از نظر مالی میتونه اینده ی خوبی داشته باشه چون خانواده ی خوب و سرشناسی ان

باباش ولی اطرافیانش میگن ک پسر زرنگیه و کاری ...  میدونید خیلی تناقص وجود داره درموردش مثلا با ...

مثلا شوهر من خیلی زرنگ و کاری بود اما غیر ممکن بود که یه روز تعطیلو خونه باشه

فوری زنگ میزد همه دوستاشو جمع میکرد تمام خریدارو انجام میداد خلاصه تمام زحمتا با خودش بود که برن تفریح و باهم باشن

اما بعده ازدواج تا دوسه سال هیچ جا نرفت با دوستاش

فقط با دوستای متاهلش بیرون میرفتیم

بعدش من خودم اجازه دادم که مثلا یک ماه دو ماه ی بار با دوستاشون فقط برن

مجردی

اما شوهر من ۲۵ ساله بود

شغل داشت 

تحصیلات داشت

سربازیشو رفته بود

پدرشم بد نبود وضع مالیش اما از اول همهههه چیو خودش به عهده گرفت

و بازم میگم ۲۵ سالش بود!

پس... شدنیه

اما این پسر خییییلی کم سن و ساله

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
چون از نظرشون قلیون و مشروب عادیه البته از نظر مامانم و بابام نمیدونه پسره اینجوریه و اینکه از نظر م ...

به قول معروف پسری که دستش تو جیب باباشه، گوشش تو دست مامانشه! 🙂

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
اولا۲۰سال براپسرخیلی کمه براازدواج ممکنه بعدا پشیمون بشل دوما عوض شدن بستگی ب طرف خودش داره شوهر من ...

اخه این مث اینکه وقتی نوجون بوده خیلی شر بوده ولی الان تغییر کرده حتی طرز لباس پوشیدنشم تغییر کرده قبلا تیپش خوب نبود اما الان خوب شده برا همبن میگم شاید این اخلاقیاتشو بعد ی مدت بزاره کنار ...... میخواستم نظرتون رو بدونم که همچین ریسکی درسته یا نه و اینکه اهل دختر بازی هم نیست

اخه این مث اینکه وقتی نوجون بوده خیلی شر بوده ولی الان تغییر کرده حتی طرز لباس پوشیدنشم تغییر کرده ق ...

نمیشه قطعی گف میشه یا نه ۵۰،۵۰ هس

خیلیا بعدازدواج یه ادم دیگ شدن خیلیام بدتر شدن

نمیشه قطعی گف میشه یا نه ۵۰،۵۰ هس خیلیا بعدازدواج یه ادم دیگ شدن خیلیام بدتر شدن

خب منم از همین میترسم میترسم ک بعد تغییر کنه و مت پشیمون بشم ولی از طرفی هم ممنکنه اصلا تغییر نکنه ... میخواستم بدونم از نظر شما چقدر ازرش ریسک دارع