2777
2789
عنوان

ب نظرتون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 64 پست
هیییی من ک حسابی گیج شدم دوستان کاش یا کلا یجوری میگفتین امیدم قطع میشد یا امید وارم میکردید...

قطع امید کن درست بشو نیست 

منم تجربه کردم کلی هم دعا که درست بشه 

یه آیه هست تو قرآن میگه ان لنا للهدی یعنی همانا که برماست هدایت

یعنی خدا اگه بخواد هدایتش کنه خودش میکنه حالا نگو شاید من اونی باشم که کمکش میکنه وسیله میشه برای هدایتشاا اگه قرار به هدایتش باشه تو هم نباشی خدا هدایتش میکنه

به خدا بسپارش ولش کن از قلبت بیرونش کن کسی که این کارا رو میکنه آدم جالبی نیست هرچند تو خیلی بهش جذب شده باشی و من کاملا میفهممت ولی بهش فکر نکن یه مدت بعد کلا یادت میره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع امید کن درست بشو نیست  منم تجربه کردم کلی هم دعا که درست بشه  یه آیه هست تو قرآن میگ ...

عزیزم مرسی ار راهنماییت ولی من کلا گیجم نمیدونم چ مرگمه گلوم پیشش گیر کرده من ک ی ادم منطقی ام و همیشه از قوانین خاصی پیروی میکردم و تحصیلات و شعور طرف برام مهم بود نمیدونم چرا دلم پیش ی همچین ادمی گیر کرده ... خدا کنه سر عقل بیام .‌اخه بهم میگن پسر کاری هست و وضع مالی خوبی هم داره ‌. سرسنگینه و اهل دختربازی نیست ...

میدونید چیه !ی سری ویژگی های خوبی داره  ک باعث میشه بهش فکر کنمم بعد ک یادم ب بدی هاش میوفته میترسم . کلا نمیدونم باید چیکار کنم !😕😔

عزیزم مرسی ار راهنماییت ولی من کلا گیجم نمیدونم چ مرگمه گلوم پیشش گیر کرده من ک ی ادم منطقی ام و همی ...

منم همین تجربه رو دارم ببین طرفم یه خوبیهایی داشت قلبم آب میشد اینقدر قلبش مهربون بود اینقدر پرمحبت بود قلبش 

بعد فهمیدم آره شاید قلبش مهربون باشه خیلی هم کارای خوب بکنه ولی خدا تو قلبش نیست اصلا خدا رو قبول نداشت البته فسق و فجور هم داشت ها! خیلی شبیه مورد شماست بعدم من واقعا واقعا دوستش داشتم و از ته دل میخواستم درست بشه ولی نشد که نشد     و قرارم نبود بشه میگی گلوت پیشش گیر کرده من روحم پیشش بود اینقدر که خالص دوستش داشتم ولی واقعا فهمیدم ارزش نداره بعدم اون مگه شما رو میخواد؟! 

من چه جوری فراموشش کردم؟ خوب وقتی فهمیدم نمیشه اصلا راه نداره سعی کردم بهش فکر نکنم و دیگه نبینمش بعد یه مدت کلا فراموشش کردم منم خیلی اذیت شدم خیلی گریه کردم ولی فراموش شد بهش فکر نکن فراموش میشه  الانم یه موقع هایی یادش میوفتم ولی دیگه دوستش ندارم خدا هم بهم گفت شما بهشون محبت القا میکنید اما اونا به اون چیزی که به پیامبرتوت و شما نازل شده کافرن(آیه ی قرآن بود )   خلاصه میفهممت و باید فقط بهش فکر نکنی همین    اگر اهل ایمان و تقوایی باید بدونی ارزشت خیلی بیشتراز اونه و لیاقتت خیلی بیشتر از اینه واقعا

منم همین تجربه رو دارم ببین طرفم یه خوبیهایی داشت قلبم آب میشد اینقدر قلبش مهربون بود اینقدر پرمحبت ...

گلم اونم منو دوست داره و این موضوع باعث میشه ک دل کندن ازش برام سخت تر بشه . هر وفت ک پا پیش میزاره دلم میلرزه . اره مث مورد شما ادم خوب و مهربونیه و حتی اهل نماز روزس اما خودم میدونم و حس میکنم ک باهاش خوشبخت نمیشم . منم باید فراموشش کنم .کاش پا پیش نمیزاشت هیچ وقت . کاش اصرار نمیکرد اون وقت بهتر و راحت تر فراموشش میکردم 

ممنون گلم از وقتی ک برام گذاشتی😍😘