2777
2789
عنوان

ب نظرتون .....

589 بازدید | 64 پست

ب نظرتون ی پسر ۲۰ ساله ک رفیق بازم هست در ضمن قلیون میکشه و احتمالا شراب هم میخوه ادم خیییلی بدیه و نمیشه باهاش خوشبخت شد؟ اخه اطرافیانم میگن قلیون و شراب ی چیز عادیه و همه ی مردا همین طورن...در مورد رفیق باز بودنشم داداشش گفت ک رفیق بازه ک بازم اطرافیان میگن ب خاطر سنشه و جوونه ...نظر شما چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سمتش نمیرم هرکدوم از این خصوصیاتو کلی امتیاز منفیه کی گفته شراب و دود عادیه !!

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

لامصب با اینا بازم بهش فکر میکنی  

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

فعلا چون تو دوران بلوغ و هیجانه نمیشه نظر داد دربارش

ولی یه توصیه کنم : فکر نکن مشروب و قلیون فاز با کلاسی و کول بودن داره..یه زمانی که عقلت کامل تر شد به کارای خودت میخندی

پس نه سمت قلیون برو نه مشروب

خبری نیست توشون

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
این حرفا چیه کجاش عادیه شراب و اینا پدر آدمو در میاره پیگیر پسر رفیق باز نشین از زبون ی پسر  ...

ب نظرتون کسی که رفیق بازه تا اخر عمرش همین طوریه و نمیتونه اهل زندگی باشه ؟

و

ب نظرتون کسی که رفیق بازه تا اخر عمرش همین طوریه و نمیتونه اهل زندگی باشه ؟ و

عزیزم چرا میخوای تودتو توریسک خطر بندازی 

حالا فاز درست کردنه مردا رو بردندار 

اونا همونجوری که به دنیا میاد خمون جوریم از بین میرن فقط بدنشون بزرگ و پیر میشه 

درخواست🚫
ن بنظرم خوبه اگه پشت بندش تریاکم بکشه

اسکار بهترین کامنت سال تقدیمت باد💐💐💐💐💐

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
ب نظرتون کسی که رفیق بازه تا اخر عمرش همین طوریه و نمیتونه اهل زندگی باشه ؟ و

بله متاسفانهالبته سن ایشون کمه خیلی الان تقریبا سنش میطلبه ولی از کجا معلوم نمونه روش این خصلت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام