2777
2789
عنوان

ب نظرتون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 64 پست
۲۰ سالگی خیلی بچست این کارا ازش بعید نیس ..

منم میگم شاید چون سنش کمه ولی بازم نمیتونم هیجوره دلمو راضی کنم چون ب هر حال شخصیتش شکل گرفته و بنظرم رفیق باز بودن و اینکه سمت قلیون و چیز رفتن میتونه ادامه پیدا کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرتون کسی که رفیق بازه تا اخر عمرش همین طوریه و نمیتونه اهل زندگی باشه ؟ و

کسی که رفیق بازه معمولا ی زمانی میرسه آنچنان پس گردنی میخوره از رفیقاش که...

حالا بستگی به خودش داره آدم بشه یا نه

رفیق بازی خیلی بده. پسر رفیق باز هنوز به بلوغ عقلی نرسیده

اگرم بخواد رفیق بازیو بذاره کنار زمان می بره تازه اگه از راه درستش پیش بره

ی موقع ممکنه احساساتی بشه بخواد بذاره کنار. باز آخرش بر میگرده سراغش

باید با عقل خودش تصمیم بگیره

به امید تغییر کسی باهاش ازدواج نکنین

وا بعنی چی مشروب قلیون کی عادی شد ما خبر نداریم نه به خدا تو کل خاندان ما یه همچین چیزی نیست حتی یه ...

خب داره با خانواده ی خودش مقایسه میکنه

نه خانواده ی شما

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
دوسش داری؟؟ علاقه بینتون هس؟؟

ی جورایی و البته بگم ک از نظر خونوادگی هم یکم مشکل داریم ولی من خر نمیدکنم چرا گیرم سرش اینکه میخ استم نظرتون رو بپرسم چون از نظر مالی شرایط خوبی داره...

ولی من خودم سنم کمه و همین ک رشته ی خوبی هم تحصیل میکنو ب نظرم کیس های بهتری هم برام میاد ولی بازم این دل لامصب من ...

من دقیقا با یه همچین پسری دوست شدم اولا برا سرگرمی بود ولی بعد چن ماه همو دوس داشتیم  ادمش کردم دیگ همه چیو گذاش کنار قصد ازدواج داره ولی باهاش ازدواج نمیکنم چون فک میکنم عوض نمیشن ادما

نظر شخصي من اينه كه حتي اگه اون ويژگي هاي منفي رو هم نداشت بخاطر سنش اصلا نميشه روش حساب كرد. پسر ٢٠ساله!!!!!!!!!!!!! ولي رفيق بازي و اينا ممكنه با راهكارايي كه مشاور ميده قابل حل باشه

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

تا آخر عمر رفیق باز میمونه هیچ وقت خودتو گول نزن که درست میشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت

من بابام قلیون میکشید تو خونه مستقل شدم زود

گفتم ریه هام حیفه 🤦

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.