mostafazade مدیر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 عنوان کیست سینه | مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 27 پست تا حالا کسی کیست سینه بدون درد داشته؟ 1399/02/14 | 01:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 عزیزم شما توده حس کرده بودین رفتین سونو؟ من بار اول حساس شده بودم همش حس میکردم سینم توده داره....دردداشت ...همین توده رو دستم روش بود تاتومطب ...خابیدم گفتم دکتر اییین چیه دقیقا این خخخخخسونو کرد روش گفت غددشیری میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 درسایزهای مختلف شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 کیست فیبروآدنوم فراوان دوست من قبل ای وی اف یه دونه فیبروادنوم داشت بعد که ای وی اف کرد کل سینش شد کیست وفیبروادنوم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 متنفرم ازش کل سینه چپم پره چون الان شیرمیدم احساس میکنم کمترشده شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 ایشالابدون هیچ مشکلی مادرمیشی شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 ایشالابدون هیچ مشکلی مادرمیشی ایشالا خداازدهنت بشنوه میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 من بار اول حساس شده بودم همش حس میکردم سینم توده داره....دردداشت ...همین توده رو دستم روش بود تاتومط ... توده رو دقیق حس میکردی؟
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 توده رو دقیق حس میکردی؟ اره خیلی وحشتناک بود ازدید خودم ...تواینه نگا میکردم سینم قلنبه بود....بعد دکتر گفت غددشیری وبافت سینت متراکم هیچی نیست ...دیگه بعدش حس نکردماولش وسواس بودم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 اره خیلی وحشتناک بود ازدید خودم ...تواینه نگا میکردم سینم قلنبه بود....بعد دکتر گفت غددشیری وبافت سی ... واای دقیقا منم حس میکنم فردا قراره برم ایشالا منم مثل شما چیزی نباشه...عزیزم اون توده که حس میکردی درد هم داشت؟
maman_niniha عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 12059 ینی وقتی که پریود نیستی درد نداره؟ نه میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 واای دقیقا منم حس میکنم فردا قراره برم ایشالا منم مثل شما چیزی نباشه...عزیزم اون توده که حس میکردی د ... اون توده درد نداشت قبل پریودم بود کل سینم درد داشت ایشالا که چیزی نیست گلم اگر دکترت خوش اخلاق بود میشه یه سوال ااااگگگررر دیدید شرایط هست برام بپرسید؟ازش بپرسی سینه ای که بافتش فیبروکیستیک هست ای وی اف میتونه بکنه؟اگرم نشد که بپرسید فدای سرتون میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 اون توده درد نداشت قبل پریودم بود کل سینم درد داشت ایشالا که چیزی نیست گلم اگر دکترت خ ... چشم عزیزم حتما میپرسم شما تهرانین؟
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 چشم عزیزم حتما میپرسم شما تهرانین؟ نه گلم ...مرسی میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد