2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بافت سینم فیبروکیستیک هست ....

یعنی قبلا برا چکاپ دوبار سونو دادم فیبروکیستیک نبود زده بود جنس سینه متراکم

یمدت رازیانه خوردم ...چکاپ بعدی زد فیبروکیستیک

و حدودا یک هفته قبل پریودی سینه هام درد دارن روز اول پری دردش کامل میره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من بافت سینم فیبروکیستیک هست .... یعنی قبلا برا چکاپ دوبار سونو دادم فیبروکیستیک نبود زده بود جنس س ...

رازیانه برای کیست سینه ضررداره اصلانبایدمصرف بشه

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
وقتی ک لمس میکنی توده حس میشه؟

نگاه من کیست ندارم ...فیبروکیستیک ...این باکیست فرق داره ...بله قبل پری توده توده هست روز اول پری دیگه نیست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
رازیانه برای کیست سینه ضررداره اصلانبایدمصرف بشه

اصلا من سونوهای قبلیم نمیزد فیبروکیست ....رازیه یه ۸روزی خوردم زد فیبروکیست ...الانم قرار ای وی اف کنم نگرانم بابت سینم

الان من فردا برم همون روز جوابمو میدن چی هس؟

بله میدن حتمایه جای خوب برین من رفته بودپیش یه سونوگرافی احمق به دلیل سابقه سرطان درخانواده شدیدامنوناامیدکردن وقتی جواب نشون دکترم دادن گفت اصلاکیست هامشکلی ندارن

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
بله میدن حتمایه جای خوب برین من رفته بودپیش یه سونوگرافی احمق به دلیل سابقه سرطان درخانواده شدیدامنو ...

عزیزم شما کیست دارید یا بافت فیبروکیستیک...فرقشون چیه؟دکترم گفت بافت سینت فیبروکیستیک هست اصلا چیز مهمی نیست گفتم یعنی کیست دارم؟گفت نه جنس سینه فیبروکیستیک

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز