mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 عنوان کیست سینه 2047 بازدید | 27 پست تا حالا کسی کیست سینه بدون درد داشته؟ 1399/02/14 | 01:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_niniha عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 12059 من دارم نزدیک عادت ماهانه درد میگیره شدید میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 من دارم نزدیک عادت ماهانه درد میگیره شدید ینی وقتی که پریود نیستی درد نداره؟
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 من بافت سینم فیبروکیستیک هست ....یعنی قبلا برا چکاپ دوبار سونو دادم فیبروکیستیک نبود زده بود جنس سینه متراکمیمدت رازیانه خوردم ...چکاپ بعدی زد فیبروکیستیکو حدودا یک هفته قبل پریودی سینه هام درد دارن روز اول پری دردش کامل میره میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 من بافت سینم فیبروکیستیک هست .... یعنی قبلا برا چکاپ دوبار سونو دادم فیبروکیستیک نبود زده بود جنس س ... وقتی ک لمس میکنی توده حس میشه؟
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 من بافت سینم فیبروکیستیک هست .... یعنی قبلا برا چکاپ دوبار سونو دادم فیبروکیستیک نبود زده بود جنس س ... رازیانه برای کیست سینه ضررداره اصلانبایدمصرف بشه شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 وقتی ک لمس میکنی توده حس میشه؟ نگاه من کیست ندارم ...فیبروکیستیک ...این باکیست فرق داره ...بله قبل پری توده توده هست روز اول پری دیگه نیست میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 وقتی ک لمس میکنی توده حس میشه؟ الان من فردا برم همون روز جوابمو میدن چی هس؟
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 وقتی ک لمس میکنی توده حس میشه؟ بله دارم چن روزه مونده به پریودام وخشتناک تورم میکردن ودردداشتن فعلا شیرمیدم بهترن شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 رازیانه برای کیست سینه ضررداره اصلانبایدمصرف بشه اصلا من سونوهای قبلیم نمیزد فیبروکیست ....رازیه یه ۸روزی خوردم زد فیبروکیست ...الانم قرار ای وی اف کنم نگرانم بابت سینم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 رازیانه به دلیل داشتن استروژن واسه سینه هاخوب نیست بادکترت مشورت کن که سینه هاکیست دارن شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 الان من فردا برم همون روز جوابمو میدن چی هس؟ بله میدن حتمایه جای خوب برین من رفته بودپیش یه سونوگرافی احمق به دلیل سابقه سرطان درخانواده شدیدامنوناامیدکردن وقتی جواب نشون دکترم دادن گفت اصلاکیست هامشکلی ندارن شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 بله میدن حتمایه جای خوب برین من رفته بودپیش یه سونوگرافی احمق به دلیل سابقه سرطان درخانواده شدیدامنو ... عزیزم شما کیست دارید یا بافت فیبروکیستیک...فرقشون چیه؟دکترم گفت بافت سینت فیبروکیستیک هست اصلا چیز مهمی نیست گفتم یعنی کیست دارم؟گفت نه جنس سینه فیبروکیستیک میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mostafazade مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 218 عزیزم شما کیست دارید یا بافت فیبروکیستیک...فرقشون چیه؟دکترم گفت بافت سینت فیبروکیستیک هست اصلا چیز م ... عزیزم شما توده حس کرده بودین رفتین سونو؟
متولدمهر۱۳۹۷و۱۳۷۵ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2725 کیست فیبروآدنوم فراوان شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم