2777
2789
عنوان

مامانا سوال

44 بازدید | 10 پست

از چندماهگی میشه خوابیده ب پسرم شیر بدم؟؟

الان هفت ماهشه هنوز میترسم خوابیده شیر بره تو گوشش عفونت کنه

اخرین بار تو چهارماهگی خابیده دادم گوشش عفونت کرد

پسرم دنیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا

من برای اولین باره همچین چیزی میشنوم

شیر چجوری میخواد بره تو گوش؟

من از همون ۳۰ ،۴۰ روزگیش بهش دراز کشیده شیر میدادم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
وا من برای اولین باره همچین چیزی میشنوم شیر چجوری میخواد بره تو گوش؟ من از همون ۳۰ ،۴۰ روزگیش بهش ...

ن خب دلیل علمی داره، چون تو نوزادا شیپور استاش هنوز خمیده نیس و صافه شیر از تو حلق میره تو گوش میانی و تبدیل ب عفونت میشه 

پسرم دنیامه
ن خب دلیل علمی داره، چون تو نوزادا شیپور استاش هنوز خمیده نیس و صافه شیر از تو حلق میره تو گوش میانی ...

درسته 

اما خب من همیشه دراز کش به پسرم شیر دادم ، الانم دوسالشه ماشالله، هیچ اتفاقی نیفتاد الحمدلله

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
ن خب دلیل علمی داره، چون تو نوزادا شیپور استاش هنوز خمیده نیس و صافه شیر از تو حلق میره تو گوش میانی ...

واسه همینه که میگن هر کی علمش کمتره راحت تر زندگی میکنه ها😅😅😅😂😂😂😂😂

من هرکیو دیدم دراز کش میداده.البته دختر من شیر خشکیه همون چند روز اول شیر دادم فقط.اونم هرچی همه اصرار میکردن دراز بکش نمیتونستم اونجوری.نشسته که راحتتره عزیزم.برا چی میخوای عوض کنی

من هرکیو دیدم دراز کش میداده.البته دختر من شیر خشکیه همون چند روز اول شیر دادم فقط.اونم هرچی همه اصر ...

اخه نشسته ک شیر میدم خابش میبره وقتی میخام بذارمش تو رخت خابش باز بیدار میشه میگم شاید اونجوری چون دیگه تکونش نمیدم راحت تر بخابه 

پسرم دنیامه