2777
2789
چقدررررررررررر بی شعورن اونایی ک ب کم پشتی مو تیکه میندازن  مگه دست خودمونه ریزش مو؟ متاسفم ب ...

چ میشه کرد واقعا حالا چاقی و لاغری رو میشه اون دست خود ادمه ب خوردنش بستگی داره ولی این چی هر چی دکترزنانم رفتم فایده نداشته  هی خدا

چ میشه کرد واقعا حالا چاقی و لاغری رو میشه اون دست خود ادمه ب خوردنش بستگی داره ولی این چی هر چی دکت ...

خیلی زشته آدم به کامنت بقیه توجه نکنه

کسایی که وقت میذارن و میان تو تاپیکت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه پلی کیستت درمان نشه هچ راه ریزش مویی جواب نمیده..

من کیست داستم موهام مریخت که هچ شکمم اندازه شکم زن حامله شده 

الا کیستم درمان شد موهام ک قرص میخورم بهتر شده چن روز دیگ باشگاه باز شد میرم برا شکمم

اول پلی کیستتو درمان کن

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪
چیه اسم شامپوتون؟

من فعلا شامپو بچه ی سیگل دارم روش نوشته بدون پارابن و‌ سولفات اما سدیم داره،فکر‌کنم شامپو‌ی استم سل سدیمم نداره اما میخوام بعدا بخرم خودم امتخانش نکردم

من محلول موی شیوانا و کلی دارو گیاهی امتخان کردم اما جواب خاصی نداد

عزیزم حتما برید پیش یه متخصص زنان زایمان 

منم مثل شمام موهام کم پشت شده شدیدا دارو مصرف میکنم کنارش اول موهامو کوتاه کردم سردی رو خیلی کمتر کردم گرمیجات میخورم و دمنوش سبوس برنج میخورم سبزی مخصوصا تره زیاد استفاده میکنم آب وسط غذا و یک ساعت قبل و بعد غذا نمیخورم آب ناشتا هم نمیخورم و نشسته حمام میکنم و موهامو چنگ نمیزنم موهای خیس رو شونه نمیزنم  اتو مو وسشوار و ...رو ترک کردم قرص بیوتین هم مصرف میکنم ریزش دارم ولی کمتر شده مادرم میگه موهات نصبت به قبل خیلی بهتر شده

اگه موهات چربه چربیشو کم کن

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
اره واقعا چجوری درمان کردید شما

از عطاری خوب که عضو انجمن طب سنتی بود دارو گیاهی گرفتم یه چن روزی مصرف کردم و لبنیات نخوردم حتی یدونه از قرص های که دکترم داده بود نخوزدم

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪
از عطاری خوب که عضو انجمن طب سنتی بود دارو گیاهی گرفتم یه چن روزی مصرف کردم و لبنیات نخوردم حتی یدون ...

شما کیست تخمدان داشتین فکر کنم درسته؟ نه پلی کیستیک

پلی کیستیک قضیه ش فرق داره با کیست ساده ی تخمدان

پلی میستیک یه سندرمه که از هیپوتالاموس و هیپوقیز تا تخمدان و‌ادرنال همه درگیر میشن کنترل سختی میخواد.ناامیدی سمه براش اما منظورم اینه اید تحت نظر پزشک باشه چ برای پریود و‌خطری م برای رحم داره چ‌برای ریزش مو

خیلی خیلی چربه موهام😢

منم تا چند روز پیش نمیدونستم یه خانمی تو یکی از تاپیک ها گفت اول باید چربی موهارو بگیری سه قاشق نمک رو بای لیوان آب گرم حل کنی و پنج دقیقه قبل اینکه از حموم دربیاری موهاتو باهاش بشوری و ماساژ بدی اگه نمک دریا باشه بهتره 

منم شروع کردم 

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
خیلی خیلی چربه موهام😢

من کف سرم‌چربه موهام خشکه،این شامپو بچه رو ک استفاده میکنم بهتر شده البته فقط ی هفته ست میزنم.و اینکه آخر حمام سرت رو با آبی ک ی کم سرد باشه بشور بیا بیرون.