2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شیرینی و چربی ابدا نباید بخوری.ظرف میشوری پیشبند ببندی رو شکمت خیس نشه.ورزش کنی خوب میشی.ببین طبعت چیه مهمه اگه صعراوی هستی صفرابر باید بخوری و..ورزش و پیاده روی کن تا میتونی وزنت  کم شه خوب میشی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من وزنم خوبه لاغرم😢

شکم نداری؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ورزش کردن ک تا حدودی خوبه

ولی باید اول مشکل زنانتون رو درمان کنید و هورمون هاتون ک تنظیم شد بعدش موهاتونم ریزشش متوقف میشه و دوباره در میاد

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
هر کی میرسه ی تیکه ای میندازه ب موهام انگار دسته خودمه😢😭

چقدررررررررررر بی شعورن اونایی ک ب کم پشتی مو تیکه میندازن 

مگه دست خودمونه ریزش مو؟

متاسفم براشون

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

منم پلی کیستیکم و موهام خیلی میریزه البته من چند سال فیناستراید و‌اسپیرونولاکتون خوردم ک ریزشش رو کم کرده بود قطع کردم باز شروع شد.من اضافه‌وزن دارم ک دارم کمش میکنم و روزانه ورزش میکنم حداقل پیاده روی برای چهل دقیقه تا یک ساعت.برای جلوی موهام هم که ریخته بهدتازکی ماینوکسیدیل دو درصد روزی دوبار استفاده میکنم و‌میدونین م نباید قطع بشه.برای بعضیا ocp خوب جواب میده من چهارماه خوردم راضی نبودم

تازگی ها شامپو بچه ی بدون سولفات گرفتم و مکمل ها رو مرتب مصرف میکنم ببینم نتیحه ش چیه اما شامپوی بدون سولفات برام‌خوب بوده