2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

1620 بازدید | 34 پست

سلام دوستان خواهشا خیلی واجبه اگه بلدید یا میدونید کسی بلده لطفا کمکم کنید

من دو ساعت بعد از سحری خوابیدم حدود ۷ 

خواب دیدم انگار یه جایی هستم مثل ضریح مانند برای زیارت ،اونوقت یه پیرمردی بود اگه اشتباه نکنم با ریش سفید و لباس سفید میخواست نماز بخونه و گفت برم فلان جا نمازمو بخونم .بهش گفتم داخل همین ضریح هم میشه بخونی .رفت وضو گرفت منم رفتم وضو بگیرم ولی احساس کردم که (معذرت میخوام روم به دیوار)کثیف شدم بعد از خواب در اثر دیدن خواب و یک قطره آب جنب رو شلوارمه و خیلی ناراحت شدم نمیتونم اونجا نماز بخونم

تعبیر اون قطره بهش میگن حدث و گفتن بیچاره میشی

ضریح و وضو و پیر مرد(چیز کاملی پیدا نکردم در این مورد) میگه که به آرزو و حاجتت میرسی

الان تعبیر خوابم چی میشه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا  همین رائفی بزنم؟؟ ببخشید در همین مورده؟؟

همین تیتری که گفتمو تو نت بزنید میاره احتمال زیاد

کلیات رو میگه که مطمئنا مفیده (در مورد خواب دیدن و اینا)

کلیپ آیت الله فاطمی نیا در مورد کتابای تعبیر خوابم بزنید ببینید که دیگه خیالتون راحت شه

والا من درست نفهمیدم چی شد ولی ضریح تو خواب خوبه..

ضریح و وضو  گرفتن تعبیرش خوبه

ولی اینکه گفت وضو باطل میشه به خاطر اون آب جنب که باید غسل کنم

این تعبیرش بده

الان میگم اینا همه با همن تعبیر کلیش چی میشه

ضریح و وضو  گرفتن تعبیرش خوبه ولی اینکه گفت وضو باطل میشه به خاطر اون آب جنب که باید غسل کنم ...

عزیزم هر چیزی تعبیر نکن شما خوب برداشت کن

بعصیا میگن خواب بخاطر یکسری اعماله،،غسل گردنت نیست؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد