2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گردنم نیست آره باید خوب تعبیر کنم درست میگی

اره بابا نگران نباش 

من ی بار خواب دیدم عروس شدم که تعبیرش خیلی بده و شب بعد خواب دیدم زایمان کردم که اون بده

ولی خوب تعبیر کردم پیش خودم برام خواستگار اومد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خدا وکیلی مردم از خنده 😁😁

چلا؟ من واقعیت گفتم اتفاقا بد ماجرا هم این بود که اون اقا اصلا در شان من و خانوادم نبود ولی بهتر از اتفاقات بدی بود که از تعبیر خواب میشنیدم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مگه چش بود

بماند چون اون اقا ایده ال خیلی از دختراس

اگه دختر بدونه باید چکار کنه هیچ وقت شوهرش دلش رو به کسی دیگه نمیده 

عزیز من مجردم...نگفتم چون خوب بود ردش کردم که

اتفاقا چون برای مناسب نبود جواب منفی بود ولی هرکی دوست داره زن ی ادم خاصی بشه اون اقا هم شرایطی داشتن که شاید ی دختری اصلا شوهرش همونجوری باشه و من شرایط اینجا بگم به دلش بخوره

عزیز من مجردم...نگفتم چون خوب بود ردش کردم که اتفاقا چون برای مناسب نبود جواب منفی بود ولی هرکی دوس ...

میشه بگی شوهر خاص چه خصوصیاتی داره؟ چرا اینقده سختش میکنید زندگی رو!!!