2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 34 پست
میشه بگی شوهر خاص چه خصوصیاتی داره؟ چرا اینقده سختش میکنید زندگی رو!!! 

عشقم من شوهر خاص نمیخوام 

ولی با توجه به اخلاقیاتم و ایده آلم از زندگی و شرایطی که خودم دارم نمیپسندم شوهرم یقش باز باشه و ابروهاش برداشته باشه حالا هرچقدرم اخلاقش خوب باشه یا پولدار باشه یا خیلی چیزای دیگه

نمیخوام فقط ازدواج کنم که میخوام خوشبخت بشم و به ارامش برسم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عشقم من شوهر خاص نمیخوام  ولی با توجه به اخلاقیاتم و ایده آلم از زندگی و شرایطی که خودم دارم ن ...

فدای اون اخلاقیاتت اون شوهری که ابرو برداشت رو باید پرت کنی از خونه بیرون... افرین خوشم اومد مثل دخترهای امروزی نیستی که با یه سری مرد نما دوست میشن👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای اون اخلاقیاتت اون شوهری که ابرو برداشت رو باید پرت کنی از خونه بیرون... افرین خوشم اومد مثل دخت ...

قربون شما عزیز 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نرو خارج اونجا همه ابرو بر میدارن بمون اینجا شاید پشمالو گیر اومدت😅

وای خدا از دست شما