2777
2789
عنوان

یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست
یکیش هم اینه که به رابطه شون افتخار میکنن و طرف تاپیک زده از سردی همسرش میناله بعد یکی میاد میگه ما ...

متنفرم از این آدما هیچ بوییاز درک وشعور نبردن

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم... گذشت و رفت غصه نخور فقط اگه یادت موند و مجبور شدی انتخاب کنی درس بگیر که البته امیدوارم ...

سرگذشت تو پر درسه پرررر درس 😊😃

فقط حیف که تهش به شکستن دل تو انجامید 

خب دیگه این حرفا بسههههه حرفای خوب بزنیم🍭😝😂

هانی خانم هستم 🔫😂
بدبخت چیزی فهمیده از زندگیش!!!!! ؟

نمی‌دونم والا چون نمیشماختمش و از طریق دوستام شناختمش، دبیرستانامون فرق میکرد.میگفتن بچشو مامانش زنگ تفریح میبره تا شیرش بده.سال بعدش باهم می‌رفتیم از طرف مدرسه هامون زنگ ورزشمون ،سالن. اونا هم میومدن ، اونم گوشیش باهاش بود با مامانش در تماس برا بچش

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎 
فک میکنن خیلی مثلا کلاس داره ازدواج کردن تو سن کم😐😑😑😑 اون که دیوونه بوده😂

دیوانه بود و هست تازگیام جذب یه فرقه دینی شدن فکر میکنن آخرشن و هیچ کس به اندازه اینا فهمیده نیست. کاش حداقل دیپلم رو داشتن. 

منم ۱۹ سالمه تنها دغدغم اینه  ساعت هشت ونیم بشه شکرستان ببینم

عزیزم شما عزیزه دل پدرو مادرتی

ن یه نون خور اضافی ک تو ۱۷ سالگی باکسی ک ن میشناسی و ن دوسش داری مجبورا ازدواج کنی😊🙃😏😏

قضاوت_بیجا_ممنوع#  

اتفاقا من با آخرین دوس پسرم ازدواج کردم😂😂😂نمیدونم هزارمی بود یا هزارو یکمی😅

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

متنفرم از این آدما هیچ بوییاز درک وشعور نبردن

خودشون هم عقده حقارت دارند

من دوتا دوست دارم یکیشون واقعا زیبااا وقدبلند وجداب دوست دیگه قیافه خیلی معمولی وپایین

همین دوست خوشگلم طلاق گرفته بود میگفت شوهرم میل جنسی نداشته

اون دوستم که انگشت کوچیکه هم نمیشد گفت ای خوش به حالت شوهرمن با چادر هم تحریک میشه😐😐

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
آره اره  از جاری هم خیلی بالا ترن  اونا سفید و پوست صاف چشم رنگی قد 190 کمر باریک  ...

پوست سبزه از نکات منفی نیست.

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
قبول دارم ولی گاهی واقن رو اعصابن، طرف ۱۶ سالشه خیال می کنه چون ازدواج کرده قد من که ۲۴ سالمه می فهم ...

دقیقا خودمم دیدم گاهی این بحثا پیش اومده

ولی آخه بحث رودررو یه مساله ست 

ولی اینکه توی یه تاپیک دیگه چند نفر به یه سری دیگه بخندن و مسخره کنن خیلی درد داره...

من چند دفعه دیدم که دورهم یه عده رو مسخره میکنن حالم گرفته میشه میدونم م که چیزی نمیشه گفت

بهت گفتم عاشق کاراکتر آمِلی پروفایلتم نه؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
عزیزم شما عزیزه دل پدرو مادرتی ن یه نون خور اضافی ک تو ۱۷ سالگی باکسی ک ن میشناسی و ن دوسش داری مجب ...

ینی هرکی ۱۷ سالش باشه و ازدواج کنه نون خور اضافیه؟؟؟

تاسفففف

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎