آفتاب۰شادی مدیر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 5855 عنوان یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست همه با اولین دوست پسرشون ازدواج کردند!!کلا ۱۰ درصد دوستی ها ازدواج میشه ولی هر دختری که دوستی داشته میدونه تو اولین دوستی دختر بی تجربه و رویایی فکر میکنه!!معمولا که کیس اولیا داغونند!😂😂 تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤ 1399/02/10 | 15:36 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاییییییییییییی عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 1492 عجیب نیس.یکی از دخترای همسن خودم ،۱۶ سالگی حامله شد تو عقد.بچش هنوز کوچیک بود باز حامله شد همین پارس ... بدبخت چیزی فهمیده از زندگیش!!!!! ؟
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15678 شبکه چند نشون میده 😱 هشت و نیم صبح یا شب شبشبکه نسیم😂 گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
13788 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 56403 همشون ژنتیکی خوشگل وخوش هیکلن ارایششون فقط یه ضد افتابه میپرسی هیچ کدوم دوس پسر نداشتن &nbs ... آره اره از جاری هم خیلی بالا ترن اونا سفید و پوست صاف چشم رنگی قد 190 کمر باریک خانواده متشخص و پولدار خودش هم دکتری داره بعد جاری قد 150 وإن 85 أهل روستا پوست سبزه پر از جای جوش عین موهاش سفید تحصیلات هم سیکل 😮😐😐😐 خدایا شکرت 🙏🏻
ruby95 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 25141 آقا ۸۰ میلیون نفر توی ایران زندگی میکنن و حداقل ۴۰ میلیون مؤنث که ۱۵ میلیون خانم توی سن ۲۰ تا ۴۵ سا ... قبول دارم ولی گاهی واقن رو اعصابن، طرف ۱۶ سالشه خیال می کنه چون ازدواج کرده قد من که ۲۴ سالمه می فهمه. باید خودمو کنترل کنم که بهش چیزی نگم. «هر کس با دیوی میجنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره میشود.» نیچه
آفتاب۰شادی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 5855 شماهم عجیبی واقعاخب حالا کلا ک چی؟عجیب نیس چیزی ک میگید الان دختر پسرا خودشون انتخاب میکنن گذشت اون ... کجا گفتم ازدواج سنتی !!!!میگم ازدواج با اولین دوست پسر عجیبه تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
آباندخت566 عضویت: 1395/12/22 تعداد پست: 16928 بیا پیش بینیت میکنم😎😂😂😂😂 الان میریزن سرت میگن حس ششمی هستی😂😂😂😂 این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32921 نه واقعا اینجوری نیست،این همه تاپیک کتک و کتک کاری هروز میزنن اتفاقا تا یکی تاپیک دعوا و کتک کاری میزنه فورا میگن ازدواجت سنتی بوده 😐 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
soom_iii عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 794 دوستان یه سریاتون همچین میگین دوست پسرم منو گرفت انگار دیکاپریو بوده. از اونا زیاده اگه بخوایم
mohadeseh_خانم عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3145 یعنی چی؟ خب چیش عجیبه؟ من و دوستام تو سن هجده نوزده سالگی آشنا شدیم با دوست پسرامون. اون ... اینا افتخار میکنن ب اینکه نوزده سالشونه و ذهنشون هنوز اندازه ی دختر پنج سالسایناعجیب نیستن ولشونکن😁😂😂 خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 عزیزم😍😍😍🍭🍭 چون خودم رو نوجوانی تو بینیم که دختر درسخون و سر بع زیر و با وجودی که دردهای تو رو ن ... عزیزم...گذشت و رفتغصه نخور فقط اگه یادت موند و مجبور شدی انتخاب کنی درس بگیرکه البته امیدوارم تجربه من هیییییچ وقت به کارت نیاد... ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آفتاب۰شادی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 5855 دلیل نمیشه دوس پسرت ت رو نمیگیره به بقیه توهین کنی حسوده پلاستیکی 😐😐😂😂😂😂😂 وای مردمم از خنده تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
mohadeseh_خانم عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3145 اتفاقا تا یکی تاپیک دعوا و کتک کاری میزنه فورا میگن ازدواجت سنتی بوده 😐 افرین اونای ک سنتی نبودن اصلا رنگ دعوارو ندیدن😑 خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
rozii عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 302 عجیب نیس.یکی از دخترای همسن خودم ،۱۶ سالگی حامله شد تو عقد.بچش هنوز کوچیک بود باز حامله شد همین پارس ... خوب عزیزم ۱۹سال دوتابچه وقت نی نی سایت نداره که صبح تاغروب اینجا پلاس باشه وازطرفی اینجا تعدادخیلی بالاست
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13136 آره اره از جاری هم خیلی بالا ترن اونا سفید و پوست صاف چشم رنگی قد 190 کمر باریک ... همشون از مدلایی که استارتر میزاره خوشگلترن 😆😆 I would love to be kind to me, i saw with all kindness