2777
2789
عنوان

یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست

من دیگه تینکم کار نمیکنه مرسی اه

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا ۸۰ میلیون نفر توی ایران زندگی میکنن و حداقل ۴۰ میلیون نفرشون مؤنث هستن

از این تعداد ۱۵ میلیون توی سن ۲۰ تا ۴۵ سال هستن، نی نی سایت هم که ادعای جمعیت کاربری میلیونی داره

۱۰٪ کاربرا با دوست پسر اولشون عروسی کرده باشن میشه یه عالمه دیگه!!!

ضمنا خیلی زشته که به اونایی که توی سن پایین ازدواج کردن طعنه میزنید.

راه مخالفت با یه فرهنگ غلط طعنه زدن به قربانی نیست!  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آقا ۸۰ میلیون نفر توی ایران زندگی میکنن و حداقل ۴۰ میلیون مؤنث که ۱۵ میلیون خانم توی سن ۲۰ تا ۴۵ سا ...

عاشقتم.فقط جمله آخرت

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
والا آنقدر اینجا همه میگن با دوست پسراشون ازدواج کردن که حس میکنم من مال یه قرن پیش هستم که سنتی ازد ...

من که تجربه دوست پسر داشتم میگم ازدواج سنتی خیلی بهتره ینی دمت گرم خوب کاری کردی ارامش عصاب برای خودت خریدی 

Ça va aller :||||
اخیی ننه والا😂😂👯  باید مثل ترکی ها بری بپری بغلش گریه کنی😂😂😂😂😂😂

از مردهایی که کیف زنشون رو دست میگیرن تو خیابون راه میرن متنفرم😂😂😂😂😂

دیدمش خنده م گرفت

همیشه حتی با شوهرم هم جنگ داشتم میگفتم کیف خودمه نمیخوام تو برش داری میگفت سنگینه خسته میشی😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
آقا ۸۰ میلیون نفر توی ایران زندگی میکنن و حداقل ۴۰ میلیون مؤنث که ۱۵ میلیون خانم توی سن ۲۰ تا ۴۵ سا ...

سلام عزیزم خوندی ؟

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
وای آره تازه افتخارم داره اینجا😭😭😂😂

والای آره ما یکیش رو تو فامیل شوهر داریم که با طعنه به خواهر شوهرم (سنش بالاس و ازدواج نکرده) گفته من فقط ۱۸ سالمه و یه بچه هم بغلمه. دیگه بماند که چجوری این بچه بدبخت رو بزرگ کرد .مثلا یه بار بهم گفت هنوز بچش ۴۰ روزش نبود که میخواست بره بیرون هی این بچه گریه میکرد .اینم اعصابش خورد شد زد تو صورت نوزاد بدبخت😳

همشون ژنتیکی خوشگل وخوش هیکلن 

ارایششون فقط یه ضد افتابه

میپرسی هیچ کدوم دوس پسر نداشتن

ولی میگن با دوس پسرشون ازدواج کردن وسنتی قبول ندارن😆😆

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
نه بابا پسر خوب و مهربونی بود هرروز صبح میومد می ایستاد روبروی خونمون بدون اینکه نزدیک شه یا حرفی ...

دوس پسرای قدیم کم توقع بودن انتطار ازت نداشتن همینکه از دور میدیدن کافی بود من یه پسر 5 سال دوران مدرسه اینجور اومد دنبالم آخرشم اومد خواستگاریم رو نمی‌دادم هیچوقت بهش خیلی ام پسر آسی بودا اما خب پسر ترس بودیم اینقد میگفتن دوس پسر فلانی اومد اسید رسید چاقو کشید و... 

سلاام موهیتا جونم قشنگم😍😍😍

سلااااام جوجو 

من چقدر تو رو یادم بود و کامنتت تو ذهنم مونده بود...  

«یه دختر درسخون احساساتی مث خودم چرا باید....»  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
2790
2778
2791
2779
2792