2777
2789
عنوان

یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست
دقیقا من خودم ۱۹ سالمه ولی نمیتونم درک کنم چجوری میتونن زندگی کنن فقط از زندگی غذا درست کردن و اینا ...

منم ۱۹ سالمه تنها دغدغم اینه  ساعت هشت ونیم بشه شکرستان ببینم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
فرقی نداره ولی دوستهای منم با دوست پسرهاشون ازدواج کردند ولی از راهنمایی دوستی داشتند

داداش من اهل دوستی نیست. میخواد ازدواج سنتی داشته باشه. از هرکس خواستگاری میکنیم میگن واییییی مگه میشه اینجوری؟باید اول با هم یه مدت دوست باشیم بعد اگر اکی بودیم ازدواج کنیم. یعنی تا این حد جامعه تغییر کرده؟والا من سال ۹۱ازدواج کردم. زمان ما از این حرفا نبود. واقعا برا داداشم موندیم چکار کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا پسر خوب و مهربونی بود هرروز صبح میومد می ایستاد روبروی خونمون بدون اینکه نزدیک شه یا حرفی ...

😂😂😂عزیزم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
مگه اولی اینطوری معنی کنی پسری که از اول همه کار برایت میکنه !

یعنی چی؟ 

خب چیش عجیبه؟ من و دوستام تو سن هجده نوزده سالگی آشنا شدیم با دوست پسرامون. اونم تو دانشگاه. قبلش هم که درگیر مدرسه و کنکور بودیم. زمان ما مثل الان نبود که دخترا از دبیرستان دوست پسر داشته باشن. همه فکر و ذکر ما اون زمان کنکور بود. 

دختر هجده نوزده ساله هم اونقدرا دیگه بچه نیست که فرق پسر آدم حسابی و پسر درب و داغون رو تشخیص نده.

و اونقدرا هم بچه نیست که نتونه یه رابطه دوستی رو هندل کنه و گند بزنه. 

تویه تاپیک الناز حبیبی ۵۰ صفحه جلو رفت ماشالله همه بیبی فیس بودن در حد بچه ابتدایی  هیچکدومم ع ...

دقیقا اینقد میگن بیبی فیسیم من باورم میشه اینایی هم که زشتن همشون منم😑😑🤦‍♀️😂😂

🥴🥴✋
قد شوهراشونم همه ۱۹۰ هست

نه مال من ١٩٥  

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
من یکی دوسال پیش اولی رو دیدم کیف زنش دستش بود تو خیابون داشتن راه میرفتن😂😂😂😂😂

اخیی ننه والا😂😂👯  باید مثل ترکی ها بری بپری بغلش گریه کنی😂😂😂😂😂😂

هانی خانم هستم 🔫😂