2777
2789
عنوان

یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی دوسال پیش اولی رو دیدم کیف زنش دستش بود تو خیابون داشتن راه میرفتن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂میگفتی بهش بی لیاقت😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من تو دوستای دانشگاهم خیلی ها با همون دوست پسر اولشون ازدواج کردن. خودمم یکیش خیلی هم چیز عجیبی نیس ...

چی بگم 😕مگه اونقدر دختر پخته وعاقل باشه 

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
من تو دوستای دانشگاهم خیلی ها با همون دوست پسر اولشون ازدواج کردن. خودمم یکیش خیلی هم چیز عجیبی نیس ...

مگه اولی اینطوری معنی کنی پسری که از اول همه کار برایت میکنه !

والا آنقدر اینجا همه میگن با دوست پسراسون ازدواج کردن که حس میکنم من مال یه قرن پیش هستم که سنتی ازد ...

فرقی نداره

ولی دوستهای منم با دوست پسرهاشون ازدواج کردند

ولی از راهنمایی دوستی داشتند

تازه عقلشون از ۷۰ ساله ها بیشتره اصلا هم شوهرشون پدوفیل نیست

دقیقا من خودم ۱۹ سالمه ولی نمیتونم درک کنم چجوری میتونن زندگی کنن فقط از زندگی غذا درست کردن و اینا رو بلد باشن فک میکنن کاملن 😑

حقیقتای تلخ جامعه هست واقعا خنده نداره☹

🥴🥴✋
😂😂😂😂میگفتی بهش بی لیاقت😅

نه بابا

پسر خوب و مهربونی بود

هرروز صبح میومد می ایستاد روبروی خونمون بدون اینکه نزدیک شه یا حرفی بزنه تا مدرسه منو همراهی میکرد دوباره بعدازظهر میومد دنبالم😂

هفده هیجده سال پیش

واقعا فازمون چی بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش