2777
2789
عنوان

یکی از عجایب نی نی سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 135 پست

شماهم عجیبی واقعاخب حالا کلا ک چی؟عجیب نیس چیزی ک میگید الان دختر پسرا خودشون انتخاب میکنن گذشت اون زمانی ک ازدواجا از طریق پدرمادر و فامیل بود.دور و برخودم تاجایی ک دیدم ازدواجشونم موفق تر از ازدواج سنتی بوده ک البتهههه...من همیشه میگم هر چیزی ک اصولش رعایت بشه و پایه و اساس درستی داشته باشه موفقیت امیزه و نمیشه گفت سنتی بهتره یا...موفق باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مردهایی که کیف زنشون رو دست میگیرن تو خیابون راه میرن متنفرم😂😂😂😂😂 دیدمش خنده م گرفت همیشه ...

😂😂😂😝😝😝😝 خوب شد به هم نرسیدین چون سر کیف دعواتون میشد و طلاق مبگرفتین😂😂😎

کلید اسرار این قسمت=مردان کیف دست گیر

هانی خانم هستم 🔫😂
والای آره ما یکیش رو تو فامیل شوهر داریم که با طعنه به خواهر شوهرم (سنش بالاس و ازدواج نکرده) گفته م ...

فک میکنن خیلی مثلا کلاس داره ازدواج کردن تو سن کم😐😑😑😑

اون که دیوونه بوده😂

🥴🥴✋
بشنو باور نکن عزیزم خییلی هاشون دروغ میگن میگه دوازه ساله ازدواج کردم بیست ودوسالمه اخه ادم میمونه چ ...

شت.کلاس چهارم ازدواج کرده یعنی؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
عجایب اینه طرف 18سالشه 2تا بچه داره😶

عجیب نیس.یکی از دخترای همسن خودم ،۱۶ سالگی حامله شد تو عقد.بچش هنوز کوچیک بود باز حامله شد همین پارسالی. من ۱۹ سالمه

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎 
دوس پسرای قدیم کم توقع بودن انتطار ازت نداشتن همینکه از دور میدیدن کافی بود من یه پسر 5 سال دوران مد ...

خوب اون موقع جو سنگین بود

اکثر خانواده ها سنتی و بسته بودن

روابط محدود بود

الان دیگه زمونه فرق کرده تکنولوژی پیشرفت کرده آدمها عوض شدن 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

یکیش هم اینه که به رابطه شون افتخار میکنن و طرف تاپیک زده از سردی همسرش میناله بعد یکی میاد میگه ما روزی 4 بار دارم برو خدا رو شکر کن چیه اه 

یا اون روز یه تاپیک بود که کیا خونه ندارن بیاین ببینیم چیکار کنیم 

یکی اومد گفت ما که داریم دومین خونه رو میخریم 

شوهرم حقوق‌ هم زیاد نیس من زن کاردان و با سیاستی هستم 😐😐😐😐

خدایا شکرت 🙏🏻
والای آره ما یکیش رو تو فامیل شوهر داریم که با طعنه به خواهر شوهرم (سنش بالاس و ازدواج نکرده) گفته م ...

و ووی بلا بدور😶😢بعصیا از مادری فقط اسمشو دارن یه بنده خدا تعریف می‌کرد بعد از سالیان سال بچه دار شده بودن از اقوام شون، اینام برداشتن 40 روز بچش تموم نشده سور و جشن گرفته همه رو دعوت کرده ریخته بنده خدا بچه عفونت گرفته بود برداشته لباس مجلسی بچه پوشونده بوده هوا خم سرد و آدم زیاد و... بچه چند روزه جون نداره ک خلاصه هیچی عفونت میکشه بچه رو! 

😂😂😂😝😝😝😝 خوب شد به هم نرسیدین چون سر کیف دعواتون میشد و طلاق مبگرفتین😂😂😎 کلید اسرار این ...

از شوهرم سر کیف طلاق گرفتم      

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
سلااااام جوجو  من چقدر تو رو یادم بود و کامنتت تو ذهنم مونده بود...     «یه دختر در ...

عزیزم😍😍😍🍭🍭 چون خودم رو نوجوانی تو بینیم که دختر درسخون و سر بع زیر و با وجودی که دردهای تو رو نداشتم تا حالا که بخوام مث تو درک کنم ولی با تک تک سلولام حال منقلبی داشتیم و چقدر گریه کردم ......☺😀  

هانی خانم هستم 🔫😂