رگه پشت میگو را با ایجاد یک برش کوچک در پشتش خارج می کنم . اگه دوست داشتی می تونی اون را دو تکه کنی پیاز داغ فراوان درست می کنم بعد میگو ها را کمی در آن تفت می دهم بعد کمی سیب زمینی کمی فلفل دلمه ای و کمی هویج و گوجه فرنگی یا رب به آن اضافه می کنم به همراه آب( نه خیلی زیاد) می پزم خیلی خوشمزه می شه. البته مواد رو به دلخواه خودت می تونی کم یا زیاد کنی
من میگو رو بعد از انیکه رگ پشتش رو گرفتم. با ابلیمو و پیاز و زعفرون میذارم یه عالمه بمونه. بعد فلفل دلمه ای و سیر و هویج رنده شده و قارچ رو سرخ میکنم. میگو ها رو هم سرخ میکنم. و اب زعفران روش میدم. البته به اضافه ادویه جات. اهان, گوجه هم میریزم.
میگو هر چی بیشتر بپزه سفت تر میشه و از اون تردی و خوش طعمی میفته ...
بعد از پاک کردنش حدود یکی دو دقیقه میزارمش تو آبی که جوش اومده کاملا و کمی هم نمک میزنم بهش ... میجوشه ولی نباید خیلی بجوشه ... وقتی آب کش میکنی و میریزیش تو صافی میبینی که آبی که ازش میره سفیده و به اصطلاح میگن اون زهر میگو در میاد ...
بعد تو فلفل دلمه که از قبل با پیاز داغ و کمی سیر و ادویه جات درستشون کردم کمی خیلی خیلی کممممممممم تفت میدم حدود شاید یکی دو دقیقه ...
میگو رو نباید خیلی بپزی چون خیلی معده رو اذیت میکنه و سفت میشه و از اون تردی در میاد ...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1