من پیاز و تفت میدم و درش و میذارم یه کم ک نرم شد میگها رو اضافه و درش و میذارم و کمی بعد رب و ادویه و کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده با نون یا برنج میخوریم .بدک نیست
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
میگو را باید پاک کنی و حتی میگوهای پاک کرده هم باید کمرشون را از طول برش بدی و یه رگ خونی است آنرا در بیاری بعد میگو ها را بشویی و برای مدت 45 ثانیه تا یک دقیقه در آب جوش بندازی و بهد از آبکش کردن به روش های مختلف طبخ کنی
مثلا با پیاز داغ فراوان و ادویه سرخ کن و بعد لای سبزی پلو دم کن
یا با پیاز داغ و ادویه و رب به صورت خوراک دربیار
و یا یه خمیر مثل خمیر بنیه درست کن و میگو ها را در خمیر بزن و بعد در روغن فراوان سرخ کن (میگو سوخاری)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیازت که سبک شد میگوها رو بهش اضافه کن و بعد که احساس کردی یه کمی پخت بهش ادویه و نمک و فلفل بزن بعد رب رو با ابلیمو و اب قاطی کن و بریز روی میگوها.فلفل دلمه هم میتونی بهش اضافه کنی درش رو ببند و زیرش رو کم کن تا ابش به خوردش بره کم بشه.حالا میتونی سیب زمینی که قبلا سرخ کردی رو هم بهش اضافه کنی
رگه پشت میگو را با ایجاد یک برش کوچک در پشتش خارج می کنم . اگه دوست داشتی می تونی اون را دو تکه کنی پیاز داغ فراوان درست می کنم بعد میگو ها را کمی در آن تفت می دهم بعد کمی سیب زمینی کمی فلفل دلمه ای و کمی هویج و گوجه فرنگی یا رب به آن اضافه می کنم به همراه آب( نه خیلی زیاد) می پزم خیلی خوشمزه می شه. البته مواد رو به دلخواه خودت می تونی کم یا زیاد کنی
من میگو رو بعد از انیکه رگ پشتش رو گرفتم. با ابلیمو و پیاز و زعفرون میذارم یه عالمه بمونه. بعد فلفل دلمه ای و سیر و هویج رنده شده و قارچ رو سرخ میکنم. میگو ها رو هم سرخ میکنم. و اب زعفران روش میدم. البته به اضافه ادویه جات. اهان, گوجه هم میریزم.
میگو هر چی بیشتر بپزه سفت تر میشه و از اون تردی و خوش طعمی میفته ...
بعد از پاک کردنش حدود یکی دو دقیقه میزارمش تو آبی که جوش اومده کاملا و کمی هم نمک میزنم بهش ... میجوشه ولی نباید خیلی بجوشه ... وقتی آب کش میکنی و میریزیش تو صافی میبینی که آبی که ازش میره سفیده و به اصطلاح میگن اون زهر میگو در میاد ...
بعد تو فلفل دلمه که از قبل با پیاز داغ و کمی سیر و ادویه جات درستشون کردم کمی خیلی خیلی کممممممممم تفت میدم حدود شاید یکی دو دقیقه ... میگو رو نباید خیلی بپزی چون خیلی معده رو اذیت میکنه و سفت میشه و از اون تردی در میاد ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میگو آرد سفید ادویه دلخواه نمک و فلفل سیاه یا فلفل قرمز روغن برای سرخ کردن - زردچوبه برای خوشرنگ شدن
طرز تهیه :
آرد و ادویه و نمک و فلفل را در یک کیسه نایلونی محکم بریزید و تکان دهید تا مخلوط شوند . میگو ها را بشویید و به جای اینکه در آبکش بگذارید تا آبش بره ، دانه دانه توی همان کیسه نایلونی بیاندازید و محکم تکان دهید .
کمی روغن در ماهیتابه داغ کنید ( همین قدر که روی میگو ها را بگیرد ) و سرخ کنید .
* میتوانید یک نوع سبزی خشک معطر هم توی آرد بریزید ، مثل جعفری یا گشنیز یا ریحان خشک .
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
راستی من شنیدم میگو ها تو شیر میندازن و سرخ میکنن اما دستورشو بلد نیستم شرمنده
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن