2777
2789
عنوان

بچه ها میاید ب درد دل منه بدبخت گوش بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 56 پست
ای بابا...مامانت چرا گوش میده؟ دیگه الان طلاق بگیره زندگیش درست میشه اخه

نمیدونم بخدا من هرچی میگم گوش نمیده میگه اگ حق با من نبوده ک مادرخوده بابات طرف منو نمیگرفتن دیگه نمیدونه که اونا ازخداشونه زندگیشون ازهم بپاشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم بخاطر من بسازه بخدا.دوس ندارم زندگیشون بهم بریزه پس داداشم چیمیشه؟تازه ۱۰ سالشه

میدونم منظورت چیه .ولی خودتو بزار جای اونا اخه درسته ادم بخاطر بچه بسوزه ؟هیچی تو این دنیا ارزش اینو نداره ک ادم از ارامشش بگذره خدا یبار ب ادم عمر داده پس حق داریم اونو اونجور که میخایم بگذرونیم

بله خانوادم تبریز.خودم تهران

چندتا بچه این؟ من همش تو فکر تنهایی مامانمم اخه بابام فوت شده فقط داداشم که 22 سالشه پیش مامانمه یه ابجی دارم که اونم 90 کیلومتر از مامانم دوره دو سه هفته یه بار میره یه هفته میمونه پیش مامانم

میدونم منظورت چیه .ولی خودتو بزار جای اونا اخه درسته ادم بخاطر بچه بسوزه ؟هیچی تو این دنیا ارزش اینو ...

چی بگم بخدا منم موندم عزیزم این وسط هنوز همسرم نمیدونه.خودش پدرمادرش طلاق گرفته میدونم بگم میخاد ب مامانم پیام بده حرف بزنه منم دوس ندارم مامانم چیز زیادی از زندگیمون ب همسرم بگه بالاخره خب مرده دیگه بعدا سرکوب میکنه

چندتا بچه این؟ من همش تو فکر تنهایی مامانمم اخه بابام فوت شده فقط داداشم که 22 سالشه پیش مامانمه یه ...

یه دونه داداش دارم اونم ۲۳ سالش یعنی ازتنهایی همیشه ناراحتم مامانم اونجاتنهامونده من اینجاازخودم بدم میادمیگم کاش راه دورازدواج نمیکردم

نمیدونم بخدا من هرچی میگم گوش نمیده میگه اگ حق با من نبوده ک مادرخوده بابات طرف منو نمیگرفتن دیگه نم ...

خب بهش بگو ..بگو مادر من اون مادرشوهرته نه مادرت..از خداشه ..چرا تو سادگی میکنیو گوش میدی..بگو اولین‌کسی ک‌واسه بابات میره خاستگاری بعد طلاق همین مادرشه...

خانم ها خودتون جای این بنده خدا بزارید.خیلی شرایطش سخته،فاز روشنفکریتون رو درک نمیکنم

فاز روشنفکری نیست عزیزم .خب معلومه هیچکس دوس نداره خانوادش از هم بپاشه ولی واقعیت اینه ک ما نباید خودخواه باشیم اگ دونفر با هم ارامش ندارن چرا باید بزور بگیم زندگی کنید چون ما دوس داریم ؟

خب بهش بگو ..بگو مادر من اون مادرشوهرته نه مادرت..از خداشه ..چرا تو سادگی میکنیو گوش میدی..بگو اولین ...

بخدا گفتم همه جوره گفتم ازاین ور من آرومش میکنم ازاونور اونا باج میدن.بخدا هیچوقت یادم نمیره بچه بودم النگو داشتم نصف شبی همون مادربزرگم ازدستم دراورد بعدش زد زیرش ک من برنداشتم

چی بگم بخدا منم موندم عزیزم این وسط هنوز همسرم نمیدونه.خودش پدرمادرش طلاق گرفته میدونم بگم میخاد ب م ...

حرفت کاملادرسته مردا نباید چیزی از زندگی خانوادگیمون بدونن بعدا همونو میکنن علم یزید. ولی خب یجوری مامانتو قانع کن تا بچه ات بیاد طلاقو عقب بندازه بگو بخاطر شرایطم یکم تحمل کنه

چی بگم بخدا منم موندم عزیزم این وسط هنوز همسرم نمیدونه.خودش پدرمادرش طلاق گرفته میدونم بگم میخاد ب م ...

غصه نخور ایشالله ک هرچی ب صلاحه پیش بیاد .تو بفکر نی نی باش ک الان از همه چی مهمتره 😊