2777
2789

بچه ها من باردارم ۲۳ هفتمه.از ی طرف هفته دیگه اساس کشی دارم تنهام مامانم اینا ی شهر دیگن از ی طرف مادروپدرم تواین هاگیرواگیر میخان طلاق بگیرن بخدا دارم دیوونه میشم نه بابام ازخرشیطون میاد پایین نه مامانم کسی نیس ی ذره شرایط منو درک کنه هرچی میگم گوش نمیدن بچه ها

یعنی بخاطر شرایط خودت میگی به مادرت که باید بسازه؟این خودخواهی نیست

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت صحبت کن با مامان بابات مستقیم اشکم قاطیش کن دلشون رحم میاد

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

خوب مادرو پدرت بچه که نیستن حتما نمیتونن باهم سازش داشته باشن البتع وضعیت شمارم باید درنطر بگیرن خیلی سخته ادم قضاوت کنه خداان شاله هرچی صلاح بدونه همون شه   

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................

اخی عزیزم انقدر نگران نباش به فکر بچه باش 

تو اسباب کشی هم دست ب چیزی نزن کارگر بگیر الان وضعت حساسه .... پدرو مادرتم کاری بهشون نداشته باشید اونا اخر هرکاری میخوان میکنن شما این وسط الکی حرص نخورید  بگید بشینن منطقی با هم حرف بزنن ببینن میتونن مشکلاتشونو حل کنن یا نه