2777
2789
عنوان

چیپ بازیه دوستم سر کادو تولدش😐

435 بازدید | 30 پست

دوست خیلی صمیمیم تولدش پریروز بود و من وقت نکرده بودم برم براش خرید ولی تو فکرش بودم و بلخره امروز ی ساعت خریدم ک عکسشو تاپیک پیش گذاشتم...

حالا اومدم اینستا دیدم عکس کادوی یکی از دوستای مشترکمون ک من ازش خیلی خوشم نمیاد رو استوری کرده با یه اهنگ عاشقانه ک مثلا ما خیلی با هم دوستیم و تگش کرده😐😂

نمیدونم میخواسه منو هاید کنه یادش رفته با میخواسته لجمو در بیاره ولی احتمال دومی بیشتره

منم استوریشو لایک کردم و واکنشی نشون ندادم

حالا داره تند تند پست عاشقانه میفرسته ک عاره ما خیلی دوستیم و فلان...

حالا لجم در اومده و شیطونه میگه کادوشو ندم😄

نظرتون؟؟

برین تاپیک قبل نظرتونو راجب کادو اشم بدید لطفا

میتونم پسش بدم و برا خودم ساعت بخرم

نده چند خریدیش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار ایشون از روی تشکر و قدردانی نشون دادن بوده نه چیپ بودن

و پستای دوستی رو اگر داره برای شما میفرسته یعنی متوجه شده احتمالا شما ناراحت شدین و میخواد بهتون بگه اینطور نیست که عمدا بخواد ناراحتتون کنه

Oh baby
فکر کرده براش چیزی نخریدی با زبون بی زبونی داره بهت یادآوری میکنه

من بهش تبریک گفتم و گفتم حواسم بودا

مامانمم بهش ی شال داد

فک کنم فک کرده شاله از سمت منه و با خودش گفته چقدر کم و خواسته لجمو در بیاره😂

کادوت هر چند که ارزشمندم باشه ولی وقتی به موقع ندی باعث ایجاد همچین مسائلی میشه

خراب کردی دیگه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

کار ایشون از روی تشکر و قدردانی نشون دادن بوده نه چیپ بودنو پستای دوستی رو اگر داره برای شما میفرسته ...

نه این کارش چیپ بود

چون من کادوهای خیلی خوبی داده بودم ولی استوری نکرده بود

خواسته لجمو در بیاره چون میشناسه اخلاقمو

من بهش تبریک گفتم و گفتم حواسم بودامامانمم بهش ی شال دادفک کنم فک کرده شاله از سمت منه و با خودش گفت ...

دقیقا همین طور هست

تو که زحمت کشیدی و خرید کردی براش ولی کاش زودتر بهش میدادی که سوءتفاهم ایجاد نشه

الان میگه استوری ها رو دید تازه یادش افتاد

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
دقیقا همین طور هست تو که زحمت کشیدی و خرید کردی براش ولی کاش زودتر بهش میدادی که سوءتفاهم ایجاد نشها ...

داداچ میگم بهش تبریک گفتم و بهشم گفتم حواسم هس

من شاغلم اصن وقت نکردم بخرم

بدهکار مردم ک نیستم