2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من هفته ی پنجم بارداریم بودم

اصلا نمیدونستم جگر مضره 

یک روز درمیون کلی دل و جگر میزدم به بدن

دخترم صحیح و سالمه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
لب شکری فق با کم کاری تیروئید میاد

لب شکری با خیلی چیزها میاد به خصوص مصرف داروهایی که دوران بارداری ممنوعیت دارن

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
من تو بارداری خیلی جیگر خوردم ولی بچم مشکلی نداره،چه ربطی به لب شکری داره جیگر؟

بخاطر ویتامین A بالایی که داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من هفته ی پنجم بارداریم بودم اصلا نمیدونستم جگر مضره  یک روز درمیون کلی دل و جگر میزدم ب ...

خدا رو شکر اما مصرف ویتامین Aزیادش خوب نیست

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
من تو بارداری خیلی جیگر خوردم ولی بچم مشکلی نداره،چه ربطی به لب شکری داره جیگر؟

شاید ویتامین آ بدنت کم بوده تامین شده

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود