2777
2789
عنوان

نتیجه دعا تویس

854 بازدید | 91 پست

میخوام فقط از کسایی که خودشون واقعاً پیش دعانویس/دعانویس رفتن و براشون دعا یا کاری انجام شده بپرسم؛ آخرش واقعاً نتیجهای که میخواستن گرفتن یا نه؟

مخصوصاً اگه موضوع ازدواج، برگشتن شخص، رفع اختلاف یا باز شدن بخت بوده، خیلی دوست دارم تجربهتون رو بدونم.

لطفاً اگه تجربه واقعی دارید بگید:

برای چه موضوعی رفتید؟

تقریباً چقدر زمان برد تا نتیجه ببینید؟

نتیجهای که گرفتید واقعاً به نظرتون مربوط به دعا بود یا ممکنه اتفاقی بوده باشه؟

الان که مدتی گذشته، هنوز فکر میکنید اثر داشته؟

لطفاً تبلیغ یا معرفی دعانویس نکنید؛ فقط تجربه واقعی خودتون رو بگید. حتی اگه نتیجه نگرفتید هم بگید، چون میخوام نظرهای واقعی مثبت و منفی رو بدونم. تاپیک قبلی مو بستن

من یبار رفتم چندین سال پیش برای این ک یکیو برگردونم درست شد برگشت ولی دوباره رفت یعنی دعارو گرفتم شبش برگشت و تماس گرفت اومد دنبالم اما درنهایت باز جداشدیم

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم من رفتم . کلی خرج کردم بالای ۱ میلیاررد. همش دروغ و امید واهی و الکی بود .بدتر باعث شدن تو منجلاب فرو بزم. یه سری از کارای کوچیک مثل نمیدونم خرید و فروش و این چیزا بستگی ... میشه فقط . دیگه خخبر از طلسمات خیلی سنگین ندارم

هرگـاهخستگےبرمـنسنگینمےشودصدایتمےڪنمیاابـا؏ـبدالله 💔

آره الان خوشحالم ک نیست

اولش سختت هس ولی بعدش میگی بهتر نشد ولی متو طرفم خیلی همو میخایم خانواده هامونم دلشونه فقط ی مخالف داریم اونم میگه ازدواج کن فامیل

من بعضیا دیدم توی کار دعانویس بودن و خوب ازدواج کردنولی تا یه سفر مشهد و کربلا رفتن برگشتن پسرا طلاق ...

درسته

یه دختر خراب از اینایی که خونه های خالی با دوست پسر میرفت یه آقای بچه مثبت خوب و ثروتمند گیر آورد باهم دوست شدن ( لابد حتماً اسم شناسامه ای پسر و مادرسو دونسته بوده ) واسش طلسم گرفت . پسره همون تو دوستی خرجای کلان و گردش و فلان و یه ماشین گرون واسش خرید . بعد گفت بیا قبل عقدمون بریم مشهد اونجا توبه کن برگردیم عقد کتیم . از مشهد برگشتن همان پشیمون و منصرف شدن پسره همان . تک به تک طلسمایی دختره گرفته بود کامل باطل شده بودن