2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر اما مصرف ویتامین Aزیادش خوب نیست

بله بعدش فهمیدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
واقعا راست میگی

لب شکری علل مختلفی داره گلم ،ذهنت رو درگیرش نکن

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
یعنی من نگران نباشم

نه ،نگرانی شما چه مشکلی حل میکنه ،،با ۳سیخ جگر اتفاقی نمیفتته

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
خودت الکی استرس نده کسی با خوردن یه بار جیگر بچش لب شکری نشده

ایا حقیقت داره اخه هرجاخوندم گفتن حتی یک لقمه هم نبایدبخوری ولی من سه سیخ خوردم یعنی بایک بارهیچی نمیشه

نه ،نگرانی شما چه مشکلی حل میکنه ،،با ۳سیخ جگر اتفاقی نمیفتته

انقدر به خودتون استرس ندید با این چیزها که اتفاقی برای بچه نمیوفته بیمارستان که کار اموز بودم زنان بارداری می اوردن که دارهای قوی اشتباهی خورده بودن یا با مقدار زیاد دارو قصد خودکشی داشتند ولی بچه هاشون سالم بودن

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 
من هفته ی پنجم بارداریم بودم اصلا نمیدونستم جگر مضره  یک روز درمیون کلی دل و جگر میزدم ب ...

واقعا راست میگی ارومم کردی اخه بعضیا برای امیدواری میگن چقدرمیخوردی اخه من نگرانم

ممنونم عزیزم سه روزه خواب ندارم میشه عللشوبگی و عوارض جگر روهم بگی

سرچ کنید ولی معمولا داروهای ممنوعه یکی از علت هاش و جگر هم به خاطر ویتامین Aنباید زیاد مصرف کرد ،عده ای میگن غذاهای   دریایی هم زیاد مصرف نکنید،تعادل داشته باش ،انشاالله این دوران رو با سلامتی میگذرونی