2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ی پنجم بارداریم بودم

اصلا نمیدونستم جگر مضره 

یک روز درمیون کلی دل و جگر میزدم به بدن

دخترم صحیح و سالمه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
لب شکری فق با کم کاری تیروئید میاد

لب شکری با خیلی چیزها میاد به خصوص مصرف داروهایی که دوران بارداری ممنوعیت دارن

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
من تو بارداری خیلی جیگر خوردم ولی بچم مشکلی نداره،چه ربطی به لب شکری داره جیگر؟

بخاطر ویتامین A بالایی که داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من هفته ی پنجم بارداریم بودم اصلا نمیدونستم جگر مضره  یک روز درمیون کلی دل و جگر میزدم ب ...

خدا رو شکر اما مصرف ویتامین Aزیادش خوب نیست

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
من تو بارداری خیلی جیگر خوردم ولی بچم مشکلی نداره،چه ربطی به لب شکری داره جیگر؟

شاید ویتامین آ بدنت کم بوده تامین شده

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود