2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من تا ۳۰۰ م اوکیم فقط میخوام جنس خوب باشه نمیدونم با ۳۰۰ میشه یا نه 

۳۰۰که خوبه عزیزم اره همه چیم میتونی مارک بخری اول وسایل بزرگ بخرررر بعد برووو سراغ برقی های اشپزخونه بعد جوب بعد دیگع خوردع ریزای اشپز خونه رو بخرررر ولی حواست به خوردع ریزا باشه اسمش خوزده ریزه ولی قیمتاش بالاست

خب گمرکی بهش نخورد ؟ سر جمع چقد شد جهیزیت و چ سالی 

من خیلی تو خریدن وسیله ها اقتصادی رفتار کردم ک برایم اینقدر ارزون در اومد... تازه همه چی هم خارجی دارم و بالاترین مدلش رو

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
یعنی اونجا ارزونتره ؟؟ 

اره خیلی

مثلا من قبل عید یخچالی ک شیراز 25بود رو اونجا خریدم 18.5

اصل اصل هم هس مطمئنم

لباسشوییم قشنگ 1تومن کمتر

یامثلا جاروبرقی پاناسونیک شهرمون ژاپنش 2500بود مالزی 1700 وقصد مالزی داشتم  اونجارفتم ژاپن خریدم1500

تلویزیون رو شیراز 11.میگف 8800خریدم

خلاصه به همه معرفی کردم اونجارو

خیلی راضیم خداروشکر

من دارم جهیزیه میخرم لباسشویی پاکشوما و مونتاژ های پاکشوما بهت پیشنهاد میدم مثل کتدی و کورال

لباس شویی پاک شوما عالیه من ۸ ساله دارم ازش استفاده می کنم خیلی خوبه حتی از دوو هم بهتره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ووووووووی چ عااااااالی گرفتی اقا ادرس ب منم میدی ؟ کجا برم ؟ 

میری بندر عباس گچین بالا و گچین پایین داره فاصلشون با بندر عباس 40 دقیقه هست یا هم دیگه 10 دقیقه... اولی ک رسیدی یا بازار چه کوچیک داره تمام مغازه ها رو بگرد و مارک وقیمت بگیر بنویس بعد برو دومی دوتا بازار چه داره بازارقدیم بازار جدید... اونجا هم تمام مغازه ها رو بگرد مارک چیزایی ک میخوای انتخاب کن ببین مثلا یخچال ساید ال جی اصل کره ای مدل 921 کدوم مغازه ارزون تر میده برو اونو بخر... و قیمت شهر خودتون هم داشته باش ک نری یه چیزی گرون تر بخری... دیگه قرش و سرویس چوب هم برو تهران بخر چهار دونگه.. سرای ایرانی هم فقط فرش هاش قیمت مناسبه بقیه چیزا رو قیمت خونشون میدن... سرویس پلاستیکی هم من خودم یه جایی گیر آوردم یه زنگ انتخاب کردم همه رو تک تک خریدم خیییلی بیشتر از سرویس ها خریدم همشون هم ست هستن اما نصف قیمت سرویس ها.... آدم باید حساااابی چشاش تو خریدن جهیزیه باز کنه... فرشم اینقدر خوشگله ک حد نداره هرکی میبینه عاشقش میشه من 300 تومن زیر قیمت فرش های بازار خریدمش... خییلی باید بگردی مارک ها جنس ها رو بشناسی قشنگ

میل هات و سرویس خواب و میزناهار خوری رو برو تهران چهاردونگه بخر سرویس چینی و بار داخل تشک ها رو مشه ...

چجوری با ۵۰۰ تومن پلاستیک خریدی؟؟؟؟؟؟ من بهمن ماه ۱/۶۰۰ دادم فقط پلاستیک

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ن منم تو خرید حواسم هست ادرس بده لطفاااا😍😍😍😍😍

گفتم برات ادرشس بندر عباس گچین بالا و گچین پایین... اگه بتونی اول بری گچین قیمت بگیری بعد بری قشم باز قیمت بگیری هم خیلی خوبه چون کوچیک هایی با ماشین خودت بیاری من شنیدم قشم به صرفه تر هست چون به دبی نزدیک تر از گچین هست.. ولی یخچال و ماشین ظرف شور و لباس شویی گچین به صرفه تره... من ظرف شویی نخریدم البته