2777
2789

عزیرم یچیزی بهت میگم شاید باورت نشه

نیتت رو صاف کن و بسپار بخدا

تاحالا ندیدم خدا دختریو برا جهاز ناامید کنه

بقیه میگفتن ولی من باورم نمیشد تازمان خودم

شاید باورت نشه ولی من اوایل نامزدیم مینشستم گریه میکردم ک پول نداریم جهاز بخرم

ولی از یجایی فقط سپردم بخدا ک کمکم کنه یه جهیزیه آبرومند بخرم ک جلو خانواده شوهر سرم بالاباشه...توقع زیادشم نداشتم(یخچال معمولی لباسشویی وتلویزیون معمولی و...

دراین حد

ولی بخدا اصلااااا باورت نمیشه همچیز اونقد قشنگ جور شد ک الان همچیزو بهترینش خریدم

آخرین مدل وهمونایی ک همیشه آرزوم بود

واقعا هم راضیم...خدارو هزار هزار مرتبه شکر

خداجون عاشقتم😍😍

عه ؟ عزیزم نمیدونی الان ی جهیزیه متوسط رو ب بالایی ک وسایل ضروری رو شامل بشه (لوازم پلاستیکی و چیزای ...

گلم الان که خیلی گرون شده شما بخایی وسایل ضروریتووو بخری راحت باید رو ۷۰.۸۰حساب کنی به نطرم بازم بسته به مدل و مارک این حرفاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون متوجه نمیشم... من گچین خریدم وسیله هام رو ک از دبی میارن و با درهم حساب میشه همشون هم اصل ه ...

خب اینجوری خیلی پات در نیومد ؟ انلاین خریدی ؟ سایتشو میشه بگی؟ کی جهیزیه خریدی و چقدر شد جهیزیت قیمتش؟

من وسیله های برقیم همه رو نیولند گرفتم  چای سازم ار تی اس گرفتم  اتومخزن دارم رو ار تی ا ...

من جنوب زندگی میکنم حتماااا یه سر میرم اونجا. نمیدونستم 😂😂😂

فقط دردسرش اینه که باید بارشون بزنیم واسه تهران 😬

گلم الان که خیلی گرون شده شما بخایی وسایل ضروریتووو بخری راحت باید رو ۷۰.۸۰حساب کنی به نطرم بازم بست ...

اره من تا ۳۰۰ م اوکیم فقط میخوام جنس خوب باشه نمیدونم با ۳۰۰ میشه یا نه 

جدی؟؟؟ چه عااالی. پس حتما میرم. چه مارکاییی گرفتی؟؟ 

میل هات و سرویس خواب و میزناهار خوری رو برو تهران چهاردونگه بخر

سرویس چینی و بار داخل تشک ها رو مشهد بخر 

بلوری هات رو تهران بخر 

پلاستیکی هات رو اوه بتونی تک تک بخری خیییلی سود میکنی من با 500 تومن بالای 100 تا تیکه وسیله خریدم پلاستیکی خیلی بیشتر از سرویس های پلاستیکی خریدم 

سرویس اورانوس هم تمام استیل خریدم از اینایی ک داخلش ن هم استیل هست ته پلاستیک اما سط اشغال و جا نونی ک استفاده نمیکردم رو نخریدم 

فرش رو از سرای ایرانی بخر اونجا ارزونه بقیه چیزا اونجا خیییلی گرونه 

فرش تهران و مشهد ارزون

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
عزیرم یچیزی بهت میگم شاید باورت نشه نیتت رو صاف کن و بسپار بخدا تاحالا ندیدم خدا دختریو برا جهاز ن ...

بله واقعا آدم نباید امیدشو از دست بده 

مبارکتون باشه انشالا به شادی ازشون استفاده کنی و خوشبخت باشی عزیزم 💓

خب اینجوری خیلی پات در نیومد ؟ انلاین خریدی ؟ سایتشو میشه بگی؟ کی جهیزیه خریدی و چقدر شد جهیزیت قیمت ...

خودم حضوری رفتم اونجا یه بازارچه جدید دا ه یه بازار قدیم تمام مغازه هاش رو گشتم بهترين و ارزون ترین خریدم مثلا همین زود پزم هر مغازه ای یه قیمتی بود چون روزی آورده بودن قیمت درهم فرق میکرده... ارزون تر هم شد میگم یخچال 30 ملیونی 16 خریدم تاشهرمون هم ماشین لباس شویی و یخچال یه تومن کرایه خوردن... بقیه چیزا هم با ماشین خودمون اوردیم

من جنوب زندگی میکنم حتماااا یه سر میرم اونجا. نمیدونستم 😂😂😂 فقط دردسرش اینه که باید بارشون بزنیم ...

کدوم شهری؟ 

به راحتی خودشون ماشین دا ن میفرستن برات در خونه تحویل میگیری... می‌تونی همون موقع بگی خودم پشت ماشین میام بار بزنید بریم.... 

خب گمرکی بهش نخورد ؟ سر جمع چقد شد جهیزیت و چ سالی 

نه گمرک نمیخوره 8 ماه پیش تمام جهیزیم شد 70 ملیون بدون مبل و سرویس خواب... ولی قیمتشون تو بازار اینجا خیلی بیشتر از 70 ملیون میشه... مبل ها و ناهار خوری  و سرویس چوبمم 20 گرفتم