2777
2789
اره عزیزمممم من تحقیق کردم خوبن پاکشوما خیلی قوی شدههه تونسته نظر مردم جلب کنه کرال و کندی هم منتاژ ...

درسته ما هم پاکشوما گرفتیم ۹ کیلویی ۸ تومن.  راضی هم هستیم واقعااا خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خوبن ؟؟  چون سامسونگ و ال جی اینا خییییلی گرونن واقعا همه چی رو هم خودم باید بگیرم نمیتو ...

منم موافق،پاکشوما خیلی خوبه،مادرشوهرم داره چن سال اخ نگفته،تمیز میشوره،یخچال هم بلوتینی میتونی بگیری عالیه

وخداوند عشق را آفرید...
من. تمام وسیله هام خارجی هستن اونجا چون گمرک نمیخورن جنس اصل هستن تو بازار ک اصلا جنس اصل گیر نمیاد. ...

جدی؟؟؟ چه عااالی. پس حتما میرم. چه مارکاییی گرفتی؟؟ 

یخچال تا 20 تومن میتونم  ماشین لباسشویی تا 10 تومن. نمیدونم بوش چقدره. پولم میرسه به بوش؟؟&nbs ...

خوب تا ۱۰ که الجی میتونی بخری مگه چقدر شده ال جی ؟؟؟؟ال جی سامسونگ باضمانت نامه اصلی بخر هرچی میخری الجی گلدایران سامسونگ سام سرویس بوش بوش سرویس یا سیهاوی  پاکشوما پاک سرویس 

منم چند روز پیش دوو ۹ کیلویی خریدم درش مشکیه همون؟؟

اره در بزرگ دارن  مال من کره ای اصل هست از مغازه ها نخریدم ک منتاژ ایران باشه قفل درش برام آهنی هست و کلا خیلی خیلی راضی ام ازش... توش پتو دونفره میشورم همه چی میشورم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
جدی؟؟؟ چه عااالی. پس حتما میرم. چه مارکاییی گرفتی؟؟ 

من وسیله های برقیم همه رو نیولند گرفتم 

چای سازم ار تی اس گرفتم 

اتومخزن دارم رو ار تی اس گرفتم 

ساندویچ سازم دسینی گرفتم 

سرویس چاقو و زود پزم رو هم نیولند گرفتم 

سرویس قاشق چنگال هم ممیکس گرفتم

من دارم جهیزیه میخرم لباسشویی پاکشوما و مونتاژ های پاکشوما بهت پیشنهاد میدم مثل کتدی و کورال

عه ؟ عزیزم نمیدونی الان ی جهیزیه متوسط رو ب بالایی ک وسایل ضروری رو شامل بشه (لوازم پلاستیکی و چیزای غیر ضروری نه) چقدر در میاد

اره در بزرگ دارن  مال من کره ای اصل هست از مغازه ها نخریدم ک منتاژ ایران باشه قفل درش برام آهنی ...

مال منم روش زده کره حالا نمیدونم کره ایه یا ایرانی ؟با برچسب زده کره پرچمش کشیده

خدایا من تنها رو فراموش نکن
خوب تا ۱۰ که الجی میتونی بخری مگه چقدر شده ال جی ؟؟؟؟ال جی سامسونگ باضمانت نامه اصلی بخر هرچی میخری ...

آره الجی میشه. ولی بوش هنوز قیمت نگرفتم. 7 کیلویی میخوام بخرم نمیدونم میشه یا نه 

مال منم روش زده کره حالا نمیدونم کره ایه یا ایرانی ؟با برچسب زده کره پرچمش کشیده

نمیدونم والا مال منم یه برچسب طلایی داره... انشاءالله ک مال شما هم اصل هسته

یخچال تا 20 تومن میتونم  ماشین لباسشویی تا 10 تومن. نمیدونم بوش چقدره. پولم میرسه به بوش؟؟&nbs ...

بوش شوینده هاش ۱۴ به بالاست ولی گورنیه رو نمیدونم ولی از کیفیتش مطمئنم من خودم بوش دارم عالیه یخچال هم تا ۲۰ تومن فکر کنم سامسونگ و الجی بشه بخری خدا نگذره ازشون اینقدر همه چی گرون کردن