2777
2789
اونی هم ک نده یا ی وسیلشو کم بیاره تاآخر عمر خانواده شوهر هی تیکه میپرونن بش

آره دقیقا😂😂😂😂😂

ولی من فقط وسایل ضروری رو میخرم اونا هر چی میخوان بگن 😂😂

من روزی جهیزیه می‌خریدم 8 ماه پیش ال جی یخچال بهم مع فی کردن ماشین لباس شویی خم دوو در فضایی گرفتم ا ...

اخه دوو با الجی قابل مقایسه نیست الجی کره با دوو ایرانن!!! دووو خیلی وقته دیگه شده مال شرکت اسنوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اکثرا وسایل سنگین رو پسرا میخرن. ولی من گفتم خودم همشو میگیرم

خوبه ... الهی خوشبخت بشی عزیزم انشالله زندگی پر محبت و آرامش داشته باشی ... براخوشبختیت ۵تاصلوات فرستادم

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
میخوام یچیز خوب باشه

من. تمام وسیله هام خارجی هستن اونجا چون گمرک نمیخورن جنس اصل هستن تو بازار ک اصلا جنس اصل گیر نمیاد... من یخچال 30 ملیونی رو 16 خریدم ماشین 7 ملیونی رو 4.5 خریدم و.... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اره عزیزمممم من تحقیق کردم خوبن پاکشوما خیلی قوی شدههه تونسته نظر مردم جلب کنه کرال و کندی هم منتاژ ...

ممنون عزیزم چشم حتما

اتفاقا پاکشوما مامانم تازه خریده هنوز بازش نکردیم واسه استفاده ببینم چجوریه 

اخه دوو با الجی قابل مقایسه نیست الجی کره با دوو ایرانن!!! دووو خیلی وقته دیگه شده مال شرکت اسنوا

من دوو کره ای اصل رو. میگم گفتم ک ایرانی ها اصلا اشغال خریدن هستن...من خودم وسیله هام. از دبی میاوردن خریدم اصل کره ای هستن خیلی چیزایی استفاده نمیکردم. نخریدم ولی اونایی استفاده میکردم اصل خریدم

بستگی داره چقدر میخایی هزینه کنی اگر پولش مهم نیست هم ظرفشویی و هم لباسشویی بوش آلمان بخر عالیه عالی ...

یخچال تا 20 تومن میتونم 

ماشین لباسشویی تا 10 تومن. نمیدونم بوش چقدره. پولم میرسه به بوش؟؟ 

من دوو کره ای اصل رو. میگم گفتم ک ایرانی ها اصلا اشغال خریدن هستن...من خودم وسیله هام. از دبی میاورد ...

اره وسایل بی گارانتی بانه ای که تو امین حضور مارکاشون تغیرر میدن به وسایل اصل فروش میره

اره وسایل بی گارانتی بانه ای که تو امین حضور مارکاشون تغیرر میدن به وسایل اصل فروش میره

منظورتون متوجه نمیشم... من گچین خریدم وسیله هام رو ک از دبی میارن و با درهم حساب میشه همشون هم اصل هستن تو بازار اصلا جنس اصل نیست همش منتاژ شده... حیفه آدم پول برای منتاژ بده...