2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری با ۵۰۰ تومن پلاستیک خریدی؟؟؟؟؟؟ من بهمن ماه ۱/۶۰۰ دادم فقط پلاستیک

خب دیگه میگم ک باید شم اقتصادی داشته باشی... وگرنه ک سرویس های ست 1100 هستن خیلی چیزا هم کم دارن باید بخری اضافه کنی بهشون.... ما اینجا یه مغازه هست جنس های خیلی با کیفیت میاره و خیلی ارزون فقط باید هر روز بری سر بزنی چون جنس میاره فرداش تموم شده من پلاستیکی هام از اونجا گرفتم همشون با هم 500 هم نشدن ولی هم ست هستن هم اینکه خیلی کامل تر و کاربردی تر از سرویس ها

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اخرش برم گچین بالا یا گچین پایین؟

هر دوتاش برو فاصلشون ده دقیقه هست با هم... شایدم 5 دقیقه خییلی نزدیک... الان یادم نیست اول میرسی به گچین بالا یا گچین پایین فک کنم به گچین پایین میرسی اول... تو گوگل هم هست بزنی برات میاد گیچن

خب دیگه میگم ک باید شم اقتصادی داشته باشی... وگرنه ک سرویس های ست 1100 هستن خیلی چیزا هم کم دارن بای ...

منم ست نگرفتم همشو یه رنگ و یه مارک گرفتم ولی جدا جدا ولی من اکثرشو بزرگترینشو گرفتم یه چیزاییم گرفتم اصلا نمیدونستم چی هست تازه فهمیدم تازه از مغازه ای هم گرفتم که نسبت به جاهای دیگه ارزونه چون قیمت کرده بودم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

اینم سرویس دمکنیمه امروز گرفتم ۲۳۰ تومن یه دست دیگم میخوام بدم بدوزن 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
منم ست نگرفتم همشو یه رنگ و یه مارک گرفتم ولی جدا جدا ولی من اکثرشو بزرگترینشو گرفتم یه چیزاییم گرفت ...

من تازه هم بزرگ گرفتم هم کوچیک ها رو... 

میگم راسته ک میگن بیشتر از دو تا جنس ببری جریمه میکنن !!!

نه ولی اگه دوتا یخچال داشته باشی اینایی ک بزرگن و به چشم میان باید گمرک بدی ما یه بار رفتیم دوتا تلوزیون خریدیم جلومون گرفتن گفت دور بزن گمرک بده... وقتی از قشم میاری بعد یکی تو گمرک جلومون گرفت گفت بهتون گفتن گمرک بدین گفتیم اره گفت بدین من ردشون میکنم کرایه میگیرم یه نفر از خودتونم باهام بیاین دقیقا دادیم بهش تلوزیونی 70 گرفتن چن سال پیش زد کرد برامون جلوی چشم مامورای گمرک باهاشون حرف هم میزد... و اوه جهیزیه باشه عقدنامه همراهت باشه میزارن

من تازه هم بزرگ گرفتم هم کوچیک ها رو... 

منم همینجوری گرفتم من چون اون موقع پول دستم بود ابجیم هرچی میدید برمیداشت 

1200شونه س؟ کی خریدی؟ من الان میخام بخرم چنجا قیمت کردم گفته 4700 دوازده متری

8 ماه پیش خریدم دستبافت گونه هست مامانم خودش قالی میبافه این خیلی جنسش خوبه... ولی خب میدونم الان گرون شده چون یه بار رفتم مغازه میخواستم. رنگشون عوض کنم گفت گرون شدن 

منم همینجوری گرفتم من چون اون موقع پول دستم بود ابجیم هرچی میدید برمیداشت 

ولی من هرچی میدیدم بر نمی‌داشتم صبر میکردم. جنس خوب با قیمت خوب بیاره