2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم شما کاملا سالمی .فقط تو خونواده تون حس و روح شادی کم رنگ تره .که اونم انشاا... با آگاهی وهوشیاری  بقیه افراد خونواده وتزریق شادی و فعالیت جدی ونشاط انگیز و رژیم سالم که با کمک یک دکتر ماهر به طب اسلامی براتون برنامه ریزی میکنه .خیلی راحت میتونید خونوادتونو از این کسالت و بی حالی وسردی دربیارین .من خودم به شخصه وقتی که خیلی سرحال و غبراقم  و افکار الکی رو از سرم بیرون میکنم میبینم کل اون خونه یه جورایی شاد ن و کلا فضا تغییر میکنه .میدونم عمل کردن بهش یه عزم جدی میخواد ولی لا اقل شما سعی کن خودتو وز اون فضا یخ بکش بیرون و اسیر رفتاروکردار شون نباش .شاد باش وامیدوار باش تا اونا شبیه شما بشن .نه شما شبیه اونا

مثلا چند تا گلدون سر سبز بخر .اگه امکانشو نداری از یه دوست یا یه همسایه که گلدون داره ازشون بخواه برات قلمه بزننو خودت رشدشون بده .تا بتونی حداقل یه گوشه خونه رو زیبا کنی با اون گیاه ها .با دو ست وفامیلا تون بیشتر تعامل داشته باشین .ورفت وآمد کنین .من خودم یه دوستی دارم که با وجود اینکه مادرشو از دست داد من با خودم گفتم که دیگا فاتحه زندگیش خوندس .ولی اون پاشد وخودشو جمع وجور کرد وباهمین گلو گلدون و کارای هنری و بافتنی اینجور چیزا خودش و از افسردگی نجات داد .اینقدر که منم وقتی میرم خونش تا چند وقت حالم خوبه و روحیه م عالیه .تو خونه ای که فضا سنگینه یکی باید محض رضای خدا دست به زانوش بگیره و یه فکری به حال زار خودشون بکنه .به خدا خیلی ثواب داره .خودش یه خیر عظیم .سعی کنید هیچوقت اعضا خونوادتون بیکار نباشن .چون بیکاری خودش رخوت وافسردگی میاره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز