2777
2789
عنوان

افسردگی

221 بازدید | 21 پست

بچه ها من خیلی تازگی احساس میکنم که افسرده شدم ینی حس میکنم کاملا حالم بده و باید بگم پدر و مادرمم هر دو افسرگی دارن وپدرمم یه بار خودکشی کرده که ناموفق بوده 

میخواستم بدونم به نظرتون احتمالش هست منم انقدر حالم شدید بد بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز به خود شما بستگی داره ، کتاب بخون موسیقی گوش کن و خاطرات خوبو مرور کن ، به هیچ وجه زمینه وراثتی وجود نداره برای افسردگی، جاری من دوهفته اس حالش بد شده برادرش امین آباد بستری بوده بردیم دکتر گفت هیچ ربطی به هم ندارن ، گفت فقط آرامش و خنده و شادی حالشو خوب میکنه و همینطور شد الان حالش خوبه 

خدا جون همه چی رو سپردم به خودت

برو روانشناس حتما شما زمینه افسردگی ارثی رو هم داشتی به کمک نیاز داری خودمم افسردگی شدید دارم و تفریح و خوشگذرونی حالمو بهتر نمیکنه یعنی اصن حالشو هم ندارم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می‌گذرد... 
برو روانشناس حتما شما زمینه افسردگی ارثی رو هم داشتی به کمک نیاز داری خودمم افسردگی شدید دارم و تفری ...

عزیزم منم دقیقا همینطورم ینی هیچی خوشحالم نمیکنه

همه چیز به خود شما بستگی داره ، کتاب بخون موسیقی گوش کن و خاطرات خوبو مرور کن ، به هیچ وجه زمینه ورا ...

درسته عزیزم 

من خودمم فکر نکنم وراثت انقدر اثر  داشته

نه بنظرم نباید تلقین کنید که شما هم مثل پدرتون هستید ، انرژی های مثبت به خودتون بدید و به اتفاقات مث ...

عزیزم اخه واقعا اتفاق خوشایندی در زندگیم تا الان نیوفتاده که بهش دلخوش باشم

عزيدم متاسفانه افسردگي از طريق ژن هم مبتلا ميشه اما نياز به شرايط محيطي هم داره .خودت خالتو بهتر از بقيه ميدوني . اگه حالت خوب ني برو دكتر و نذار شديد شه

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
عزیزم اخه واقعا اتفاق خوشایندی در زندگیم تا الان نیوفتاده که بهش دلخوش باشم

به نطرم همین که تا الان کرونا نگرفتی ، سالمی ، فلج نیستی ، معلول مغزی نیستی و دست و پاهات سالمن یعنی هزاران اتفاق خوشایند ، ما فقط از این خوشایندها براحتی میگذریم

خدا جون همه چی رو سپردم به خودت
همه چیز به خود شما بستگی داره ، کتاب بخون موسیقی گوش کن و خاطرات خوبو مرور کن ، به هیچ وجه زمینه ورا ...

عزیزم میشه بپرسم برادر جاریتونو برای چی بستری کردن؟

ینی همین مشکل افسردگی رو داشتن؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز