2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 21 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه عزیزم شما کاملا سالمی .فقط تو خونواده تون حس و روح شادی کم رنگ تره .که اونم انشاا... با آگاهی وهوشیاری  بقیه افراد خونواده وتزریق شادی و فعالیت جدی ونشاط انگیز و رژیم سالم که با کمک یک دکتر ماهر به طب اسلامی براتون برنامه ریزی میکنه .خیلی راحت میتونید خونوادتونو از این کسالت و بی حالی وسردی دربیارین .من خودم به شخصه وقتی که خیلی سرحال و غبراقم  و افکار الکی رو از سرم بیرون میکنم میبینم کل اون خونه یه جورایی شاد ن و کلا فضا تغییر میکنه .میدونم عمل کردن بهش یه عزم جدی میخواد ولی لا اقل شما سعی کن خودتو وز اون فضا یخ بکش بیرون و اسیر رفتاروکردار شون نباش .شاد باش وامیدوار باش تا اونا شبیه شما بشن .نه شما شبیه اونا

مثلا چند تا گلدون سر سبز بخر .اگه امکانشو نداری از یه دوست یا یه همسایه که گلدون داره ازشون بخواه برات قلمه بزننو خودت رشدشون بده .تا بتونی حداقل یه گوشه خونه رو زیبا کنی با اون گیاه ها .با دو ست وفامیلا تون بیشتر تعامل داشته باشین .ورفت وآمد کنین .من خودم یه دوستی دارم که با وجود اینکه مادرشو از دست داد من با خودم گفتم که دیگا فاتحه زندگیش خوندس .ولی اون پاشد وخودشو جمع وجور کرد وباهمین گلو گلدون و کارای هنری و بافتنی اینجور چیزا خودش و از افسردگی نجات داد .اینقدر که منم وقتی میرم خونش تا چند وقت حالم خوبه و روحیه م عالیه .تو خونه ای که فضا سنگینه یکی باید محض رضای خدا دست به زانوش بگیره و یه فکری به حال زار خودشون بکنه .به خدا خیلی ثواب داره .خودش یه خیر عظیم .سعی کنید هیچوقت اعضا خونوادتون بیکار نباشن .چون بیکاری خودش رخوت وافسردگی میاره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز