2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میخوای در چ حد یاد بگیری ک میخوای دوره ببینی؟ الآن ک همه جا آموزشش هست

در حدی که بتونم ازش پول در بیارم

تا حالا نشنیده بودم 

یکی از دوستام گفت برو دورشو بیین درامد خوبی داره

مستقلم میشی

در حدی که بتونم ازش پول در بیارم تا حالا نشنیده بودم  یکی از دوستام گفت برو دورشو بیین درامد ...

من خودم رزین گرفتنم چند تا چیز درست کردم، خیلی خوب شدن، پول دراوردن ک پولش خوبه چون رو بورسه ولی به نظرم فعلا با همین ویدئوهایی ک تو یوتیوب و اینستاس درست کن، الکی پول نده، به نظر من اینا دیگه دارن حروم خوری میکنن، خیییلی گرون میدن ، مثلا اون کارای دریایی واقعا هیچ کاری نداره، هنر سختی نیست، برای شروع با فیلمای اینترنت کار کن اگه خوب شدن و خواستی کارتو گسترش بدی برو دوره ک میز و اینا درست میکنن،البته باید خودت سرمایه داشته باشی فک کنم ک مواد اولیه کارای بزرگو بخری، برای کارای کوچیک پولتو حروم دوره دیدن نکن، واقعا هیچ کاری نداره، ولی اینکه بتونی ازش پول دربیاری بازاریابی میخواد،من خودم خیلی کارا بلدم ولی بازار یابی ندارم، ی پیجم دارم ولی موفق نشدم چیزی بفروشم😂

من خودم رزین گرفتنم چند تا چیز درست کردم، خیلی خوب شدن، پول دراوردن ک پولش خوبه چون رو بورسه ولی به ...

میشه چندتا پیج معرفی کنی که از چیزای اولیه شروع کنه به یاد دادن

واقعا چیزی ازش نمیدونم ولی طراحیم خووبه نمیدونم این بکارم میاد یا نه

چقد باید داشته باشم برای شروع؟

میشه چندتا پیج معرفی کنی که از چیزای اولیه شروع کنه به یاد دادن واقعا چیزی ازش نمیدونم ولی طراحیم خ ...

تو اینستا سرچ کن رزین کلی فیلم میاد ولی من اول اول پیج jingoolart  رو دیدم، بعدشم پیج idea_khanioom_torobcheh برای مبتدی خوبه، من تا حالا میز و اینا درست نکردم ک وسایلشو بگیرم، ولی مثلا ی ساعت درست کردم شاید با من ۹۰ تومن هم نیفتاد ، خیلیم ساده بود، ولی پیجای اینستا ۳۰۰ میفروشن