2777
2789
اینا ویترای هستن یا ترنسفر چسبوندی؟

جفتش از بیکاری نشستم اول کاغذ کادو رو با چسب چوب چسبوندم بعدش برا اینکه زیر آب کنده نشه روشم با ویترای کشیدم 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال دیگه رزین آماده س شنیدم چندتا موادرو باید بگیری قاطی کنی

رزین دو جزییه، وقتی میخری بسته رزین و هاردنرو با هم میدن، هاردنر مث خشک کن میمونه باید نصف مقداری ک رزین میریزی هاردنر بریزی و قاطی کنی

رزین دو جزییه، وقتی میخری بسته رزین و هاردنرو با هم میدن، هاردنر مث خشک کن میمونه باید نصف مقداری ک ...

سپاس از توضیحیت 🙏

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
تو اینستا سرچ کن رزین کلی فیلم میاد ولی من اول اول پیج jingoolart  رو دیدم، بعدشم پیج idea_khan ...

عکس ساعتی که درست کردی برام میفرستی

شماکدوم شهرهستین؟

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️
عکس ساعتی که درست کردی برام میفرستی شماکدوم شهرهستین؟

درخواستمو قبول کنید براتون عکسشو بفرستم، البته بگم الآن این قیمت نیست! جدیدا رزین خریدم فک کنم از دفعه ی قبل ۳ برابر گرونتر شده😔

تو اینستا سرچ کن رزین کلی فیلم میاد ولی من اول اول پیج jingoolart  رو دیدم، بعدشم پیج idea_khan ...

آره خانم تربجه آموزشاش خوبه

نسیم هم خوبه

منم با آموزشای این دو تا شروع کردم

از یه پیج تو اینستاگرام پک مقدماتی گرفتم ۵ تا تکه چوب داشت با ۱۳ تا رنگ و فندک و رزین و کلی هم استیکر

کلا ۱۴۹ تومان

بچه ها سخت نیست اصلا رزین

فقط باید با حوصله کار کنیم

برای شروع ی رزین ۵۰۰ گرمی بگیر، این شاید ۳۰۰ گرم برد، صفحش ۳۵ سانتیه، ک اگه خرابکاری کردی رزین داشته ...

سلام خوبی من تازه میخوام کلاسشو شرکت کنم شما کارش براتون گرفت؟درآمدش چطوره؟

سلام خوبی من تازه میخوام کلاسشو شرکت کنم شما کارش براتون گرفت؟درآمدش چطوره؟

نه عزیزم من پیج داشتم فقط، ولی بازاریابیم انگار خوب نیست،باید برای پیچ خرج کرد تا رفت بالا، برای من که نگرفت ایشالا برای شپا خوب باشه، هنر داشتن ی بحثه بازار یابی برای فروش هم ی بحث مهمتره، که هر چی بلد باشی ولی نتونی بفروشی فایده ای نداره