2777
2789
نه عزیزم من پیج داشتم فقط، ولی بازاریابیم انگار خوب نیست،باید برای پیچ خرج کرد تا رفت بالا، برای من ...

ببخشید تورو خدا مزاحم شدم میشه درخواست دوستی بدین چند تا سوال بپرسم در مورد رزین من شرمندم ببخشید🙏🙏🙏

من خودم رزین گرفتنم چند تا چیز درست کردم، خیلی خوب شدن، پول دراوردن ک پولش خوبه چون رو بورسه ولی به ...

سلام عزیزم خوبی؟ منم تازه وسایلش رو گرفتم که سینی و چندتا گردنبند درست کنم. میشه عکس کاراتون رو برای منم بفرستید؟شما برای پرداخت کارها از چه شماره سمباده هایی استفاده می‌کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این کار فقط باید خلاقیت و سلیقه ب خرج بدی تامام😎😂

پسرخاله من استعدادش بالاعه دوره ندید خودش وسیله گرف شروع کرد کاراشم عالی بود واقعا بدلیجات و ظروف درس میکرد همه نوع وسیله دیزاین و همه خرت و پرتا رو گرف اما از شانس قهوه ایش پیجم زد زیاد فروش انچنانی نداش

واس خواهرش عسلی و جلو مبلی درس کرد انقد قشنگ بود عاشقش میشدی😄 اما خب فروش انچنانی نداش فقط اشناها و ی چنتا مشتری انلاین ازش خرید کرد اخرش گف ب هزینه ای ک واس خرید رنگ و قالب میده نمی ارزه

اما تو سعی کن اول پیج بزنی ببریش بالا وسیله ام زیاد نگیر در خدی ک واس شروع خوبه اسم وسیله هاشم میدونم اگه میخوای بت میگم😊😘

موفق باشی خودمم شروع کردم😎موفق باشیم جفتمون😂🥱

تو این کار فقط باید خلاقیت و سلیقه ب خرج بدی تامام😎😂پسرخاله من استعدادش بالاعه دوره ندید خودش وسیل ...

سلام عزیزم

نمیدونم پیام من به شما میرسه یا نه

من تازه میخوام رزین و شروع کنم ، میشه خواهش کنم وسایلی که برای اول کار لازمه رو بگید ، در حوزه رزین و زیورآلات و ساعت و...

خیلی خیلی ممنون میشم اگر کسی میدونه جوابمو بده💜🍃

سلام عزیزمنمیدونم پیام من به شما میرسه یا نهمن تازه میخوام رزین و شروع کنم ، میشه خواهش کنم وسایلی ک ...

سلام گلم خوبی 

ی پیام بهم بده تا عکسشو بفرستم واست خیلی طولانی میشه ثایپ کنم

پوشاک سنجاق🧷‎

سلام دخترای زیبا🌸🌿 بچه ها اگر لباسای خوشگل و ناناز فانتزی میخواهید حتما بهمون سر بزنید فقط کافیه کلمه '"سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و راحت پیدامون کنید و سفارشتونو از طریق سایت ثبت کنید🙏🏻💖

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

تو این کار فقط باید خلاقیت و سلیقه ب خرج بدی تامام😎😂پسرخاله من استعدادش بالاعه دوره ندید خودش وسیل ...

سلام حالتون خوبه 

میشه بهم بگید برای شروع چیا نیاز داره 

من میخوام مستقل باشم و میگن رزین برای سن نوجوان واقعا خوبه 

حالا میخوام از شما راهنمایی بگیرم