2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه 😍 تو چه مدت میشه یاد گرفت؟ از طریق اینستا یاد گرفتی؟؟

مرسی😘 آره با همون پیجایی ک بهت گفتم من یاد گرفتم، کار زیادیم نکردم، این دومین کارم بود، اولیشم ی سینی بود ک اونم خیلی خوب شد، ولی چون دوربینم حرفه ای نیشت، عکسش برق میفته توش ب خاطر رنگاش نمیشه عکس خوب بگیرم نشونت بدم، اصن کاری نداره، برا شروع از هنری وسایلشو سفارش بده ی چیز کوچیک درست کن، دیگهانتخاب رنگ و ایناش سلیقه ایه

همه وسایل ساعتو خودت خریدی؟جنسش از چیه؟؟

ببین همه رو از سایتhonari.com سفارش دارم، هم صفحه ساعت داره، هم موتورشو، هم رنگ و رزین، در کل شاید ۹۰ تومن شد، ولی همینو اینستا دارن میدن بالای ۳۰۰

برای شروع ی رزین ۵۰۰ گرمی بگیر، این شاید ۳۰۰ گرم برد، صفحش ۳۵ سانتیه، ک اگه خرابکاری کردی رزین داشته باشی، قبلشم تو اینستا ی سرچ بزن رزین، آموزش زیاده، ک دیگه خرابکاری نکنی،رزین رقیق هم بگیر، مدل و رنگاتم از قبل انتخاب کن ک نمونه داشته باشی برای بار اول

ببین همه رو از سایتhonari.com سفارش دارم، هم صفحه ساعت داره، هم موتورشو، هم رنگ و رزین، در کل شاید ۹ ...

قیمتاش نسبت به بازار خووبه؟؟

واقعا ممنونم ازت

خدا خیرت بده 

مردم از بیکارب😔

جنس زیرشم، صفحه چوبیه

منم کارای هنری دوست دارم وسائل بعصیارو گرفتم مثل ویترای ولی وسطای کار ول میکنم نمیدونم چرا .رزین آسونه شروع کنم برا استفاده خودم البته 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
منم کارای هنری دوست دارم وسائل بعصیارو گرفتم مثل ویترای ولی وسطای کار ول میکنم نمیدونم چرا .رزین آسو ...

ویترای به نظرم خیلی تسلط میخواد، ولی رزین ی ذره سلیقه داشته باشی فقط باید رنگو بپاشی😂من ویترای اومدم کار کنم همش دستم میلرزید، تمرین نیاز داره

قیمتاش نسبت به بازار خووبه؟؟ واقعا ممنونم ازت خدا خیرت بده  مردم از بیکارب😔

آره، نسبت ب بازار شهر ما خوبه، من تهران نیستم ک قیمتای اونجا رو بدونم، بالای صد تومنم سفارش بدی هزینه ی پست نمیگیرن،فک کنم مگر بخای کلی بگیری ک ارزونتر دربیاد از جاهای دیگه

آره، نسبت ب بازار شهر ما خوبه، من تهران نیستم ک قیمتای اونجا رو بدونم، بالای صد تومنم سفارش بدی هزین ...

ببخشید یه سوال دیگه رزین آماده س شنیدم چندتا موادرو باید بگیری قاطی کنی

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن