2777
2789
عنوان

نماز

266 بازدید | 50 پست

چندسالی میشه ک دیگه نمیخونم قبلنا جسته گریخته میخوندم دوس دارم بخونم اما انگار روم نمیشه،چی کنم خانوما؟احساس سنگینی دارم...نمیدونم احساسمو متوجه میشید یا نه...دوس ندارم نمازم زورکی باشه از روی بی میلی باشه مثلا دوس دارم لاک بزنم ولی خب اگه قرار به نماز باشه نمیشه میدونم میگید چ دلیل پیش پا افتاده ای ولی این نمونه بود.کاش میشد تو هر شرایطی رفت به استقبال خدا😥

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حالت شما مال گناه کردنه چند روز همه سعیتو بکن گناه نکنی (منظورم گناهای عجیب غریب نیست چون همه گناه میکنن معصوم گه نیستیم) اونقد سبک میشی که حد نداره یهو میبینی نمازات به خط شدن

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

قهرکردن با خدا ناشکریه عزیزم؛ به چیزای خوب فکرن و شکر کن؛ هرچیزیم که نداده مطمئن با صلاح نبوده

مهربون تر از خدا نداریم

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)

پاشو برو نماز صبحت رو بخون. صد بار اگر توبه شکستی بازآی   این درگه ما درگه نومیدی نیست. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یاد زمانی بیوفت ک دستت از دنیا کوتاهه و دعا میکنی ی لحظه برگردی و نماز بخونی ، 

یاد زمانی بیوفت ک تو قبر میزارنت و تک و تنهایی ، اونجا بجای لاک حسرت خیلیییییی چیزا و لحظه ها رو میخوری 

تا اذان گفتن هررررررر چی دستته بزار زمین برو وضو بگیر ، دعاا کن ک امرزیده بشی بعد از دنیا بری 

البته ان شالله صد و بیست سال عمر با عزت داشته باشی ولی بالاخر مرگ نزدیکه و با اومدنش کلی حسرت ب دلت میاد

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

درکت میکنم عزیز جان منم خیلی دلم میخواد لاک بزنم همش آرایش داشته باشم ولی به خاطر وضو گرفتن نمیزنم ولی کم کم راهشو پیدا کردم تا اذان میگه سریع نمازمو میخونم بعد ارایش میکنم یا مهمونی رفتنی اول وضو میگیرم بعد ارایش میکنن و میرم مهمونی اونجا نماز میخونم اولا خجالت میکشیدم ولی الان عادی شده و راحتم .چون ادم کاریو که براش مهم باشه انجام بده خودشو ملزم میکنه که قوانینشو درست رعایت کنه ببخشید خیلی طولانی شد