چندسالی میشه ک دیگه نمیخونم قبلنا جسته گریخته میخوندم دوس دارم بخونم اما انگار روم نمیشه،چی کنم خانوما؟احساس سنگینی دارم...نمیدونم احساسمو متوجه میشید یا نه...دوس ندارم نمازم زورکی باشه از روی بی میلی باشه مثلا دوس دارم لاک بزنم ولی خب اگه قرار به نماز باشه نمیشه میدونم میگید چ دلیل پیش پا افتاده ای ولی این نمونه بود.کاش میشد تو هر شرایطی رفت به استقبال خدا😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غذارو امااده میخوای واست سرو کنن و هقچ زحمتی نکشی و بعد که شوهرت بخاطر بلد نبودن اشپزی باهات دعوا کرد ناله ی وا علیا وا محمدا سر بدی که کسی نبود یادم بده
اگر داقعا میخوای نماز بخونی یا هرکار دیگه یکم همت داشته باش
یه ضرب المثل هست که میگه :"صد بار اگر توبه شکستی بازآ "خدا خیلی مهربون تر از اون چیزیه که ما فکر میکنیم و همیشه منتظر بنده هاش هست .عزیزم نمازی که با عشق خوانده بشه انرژی مثبتش هم زیاد هست شما میتونی لاک بزنی ولی موقع وضو گرفتن پاک کنی . با این فکر ها خودتو اذیت نکن
حسی که توی نماز هام دارم با هیچ حس دیگه ای قابل مقایسه نیست اون قدری که سر نماز آروم میشم و گریه میکنم و دوس دارم همه رو دعا کنم و حاجت دل تک تکشون از خدا بخوام نمیدونم چی بهت بگم فدات شم فقط از خدا میخوام دقیق همین حسم بهت بده و تجربه اش بکنی چون واقعا از بهترین حس های دنیاست .الانم هنوز دل نکندم از سر سجاده دارم کسانی ک التماس دعا داشتن دعا میکنم .
دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
اره درد و دل میشه کرد خواهش میشه کرد دعا میشه ولی انگار یه چی میلنگه بدون نماز
اولش سختته شروع کردنش ولی بعد چند وقت حسه خوبی داری و ادامه میدی .من وقتی سرکار میرفتم برای وضو ارایشمو میشستم و دوباره ارایش میکردم فکر کن تو یه وقته خیلی کم و بعد که از نماز میومدم رییسم کلی غر میزد ولی برام مهم نبود اینارو میگم که بفهمی محدودیت میاره سختی داره گوش کردن حرفه خدا ولی به ارامشه بعدش میارزه
من از نه سالگی نمازم و خوندم و خداروشکر قطع نشده برای همینه اگ نخونم نصفی از وجودم و گم کردم توعم میتونی از امروز شروع کنی بدون وقفه بخونی تا هیچوقت نتونی دل بکنی ازش🌺