2777
2789
عنوان

باقلوا رشته ای بدون فر👌📷

7834 بازدید | 73 پست

اگر با حوصله درستش کنین عالی میشه😘

۲بسته رشته شعریه

یک قوطی شیر عسلی(همون عکس گاو داره😝)

صد گرم کره

گردو زیااااد😝

شیر۳-۴قاشق غذاخوری+زعفران(قاطی کنین تا رنگ پس بده)

۳-۴تا هل و دارچین

سلفون زخیم هم نیازه

حتما تو قابلمه درست کنید.گوقع درست کردن میفهمین چرا گفتم داخل قابلمه😂😝

-اول رشته ها رو داخل جلدش خرد کنین..اندازه یک و دو سانت

-کره رو داخل قابلمه اب کنید.رشته رو بهش اضافه کنید.۳-۴دقیقه هم بزنید تفت بدید(شعله متوسط)

-شیر عسلی و شیر زعفران و هل کوبیده رو اضافه کنید.۳-۴دقیقه روی گاز بمونه با شعله متوسط

-روی میز کار سلفون رو اماده کنید مواد رو روش بریزید. ب صورت مستطیل..سریع کار انجام بدید...عرض مستطیل ب اندازه ای باشه که فقط یــــــک دور دور گردوها رو بپوشونه(فکر کنم حدود ۵-۷سانت😕)

-روش دارچین بپاشید بعد گردو زیاد بریزید

از داخل عکس بیشتر.من بار اولم بود کم ریختم..بار دوم بیشتر ریختم😕

بعد رول کنید و بزارید یخچال چند ساعتی بمونه

بعد در بیارید و قاچ کنیدحدود ۲۷-۳۰ تا میشه

بار اول⬇

سری دوم⬇

امیدوارم درست کنید و لذت بزرید😍😍😘😘😘😘😝😝😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

این شعریه لبنانیه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

این رشته رو کجا بخریم؟!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رشته رو کجا بخریم؟!

لوازم قنادی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نوش جانتون حتمن درست میکنم 

ی سوال از اون رشته ی عکس از نزدیک بدین ببینم چتوریه 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
گروه اشپزی داری منم ببر

داخل سراشپز پاپیون هستم فقط

و اینجا