2777
2789
عنوان

باقلوا رشته ای بدون فر👌📷

| مشاهده متن کامل بحث + 7837 بازدید | 73 پست
قیمت رشته چنده؟

رشته ۸گرفتم

دیجی کالا شش میفروخت

ولی ممکنه گرون شده باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

رشته شعریه

مرسی عزیزم🌷

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه تنوین شعریه رو بذاری تا تلفظشو هم یاد بگیریم😁

شِــــعْـــریٖه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به من میخندی ی ی پس بگیرررر 😤👊👊

نزن باو

ب طرز نوشتم خندیدم

دیشب تو بفرمایید شام همین بود اما دیزاینش فرق داشت👌🏻😂

وووای هنوز بفرمایید شام میده😍

۳-۴ ساله ندیدم

همون رشته نازک سوپه؟؟؟؟؟ورمیشله؟؟

نه عزیزم

اینا لوازم قنادی داره

رشته شعریه

مرسی عزیزم من همه تاپیکاتون خوندم الانم دارم قطاب درست میکنم امیدوارم خوب بشه

منم درست کردم عالیه

اگر میتونی با فر درستش کن بجای سرخ کردن

2790
2778
2791
2779
2792