2777
2789
عنوان

سونوگرافی دکتر میرشکاریان شهر ری

18661 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها کسی ب تازگی سونوگرافی پیش مرضیه میرشکاریان انجام داده؟ 

منم وقت سونو دارم امروز هرچی با مطب تماس میگیرم جواب نمیدن..البته دیروز هم ساعت ۲ بود زدم ج ندادن..

امکان داره ساعت کاریش عوض شده باشه .اگه کسی رفته و اطلاع داره بگه ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سودا جون بله رفتم..ساعت مطبشون رو عوض کردن .و منشیشون یه آقا هیت ک تلفن رو دیر به دیر جواب میده ...

خب خدارو شکر منم برا غربالگری میخام برم نمیدونی چقد میگیره؟ 

میشه ساعت کاری و شماره مطب رو بدین بهم

و اینکه باید وقت بگیرم قبلش! ؟؟؟؟؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد

این کاربری مشکوک به هک است

خب خدارو شکر منم برا غربالگری میخام برم نمیدونی چقد میگیره؟  میشه ساعت کاری و شماره مطب رو بدی ...

نه خواهش میکنم.عزیزم برا غربالگری ۲۲۰ دادم فک‌کنم..۱۴۸ تومن ازمایش خونم شد ک رفتم ازمایشگاه مفید اونم تو ۲۴ متری هست عالیه و بدون خطا...همه روزه هست دکتر میرشکاریان..فقط ۱۲ ظهر زنگ بزن برای روز بعد نوبت میده حتما همونروز اونجا باش..و بپرس دوباره قیمت چنده ..حتما هم ماسک و دستکش داشته باش چون ویزیت نمیکنه

خب خدارو شکر منم برا غربالگری میخام برم نمیدونی چقد میگیره؟  میشه ساعت کاری و شماره مطب رو بدی ...

اینم شمارش ۵۵۹۰۳۳۰۳ 

ادرسش هم سه راه ورامین روبه روی امام زاده عبدالله کوچه احسانی فک کنم.....پلاک ۲ طبقه اول

ز بزن ب مطب بگو یه نوبت برای غربالگری میخواستم...قیمتم بپرس .حتما همون ساعتی ک میگه یه ربع قبلش اونجا باش ک نوبتت نره.

ز بزن ب مطب بگو یه نوبت برای غربالگری میخواستم...قیمتم بپرس .حتما همون ساعتی ک میگه یه ربع قبل ...

حتتتتتتتتتما مرسی عشقممممم 😍😍😍😍😍

خیلی استرس دارم تعریف میرشکاریان رو هم خیلی شنیدم ک دقیقه و اینا

حتتتتتتتتتما مرسی عشقممممم 😍😍😍😍😍 خیلی استرس دارم تعریف میرشکاریان رو هم خیلی شنیدم ک دقیقه و ا ...

اصلا استرس نداسته باش .همچی و بهت میگه زمان زیادی برات میزاره ..بهش شک نکن ..من خودم خیلی میترسیدم خیلی ..ولی خیلی ماهره و دقیق 

اصلا استرس نداسته باش .همچی و بهت میگه زمان زیادی برات میزاره ..بهش شک نکن ..من خودم خیلی میترسیدم خ ...

مرسیییییییی خداروشکر ک راضی بودی ایشالا ک نی نی منم سالم باشه

دوازده هفته نوشته میشه شونزدهم اردیبهشت

اگر جنسیت رو بفهمه بهت میگه ..اگه نبینه الکی نمیگه ..بستگی به کوچولوت داره ...برامن ۱۳ هفته بود گفت دختر .برا انومالی هم رفتم ک بازم همون و گفت ..